Sfaturi de gradiSfaturi de gradinarit pentru trandafirii de gradinanarit pentru trandafirii de gradina - FamousRoses.eu

Sfaturi de gradinarit pentru trandafirii de gradina

Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina
este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori  Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetata si culori spectaculoase.

VEZI TOATA COLECTIA NOASTRA DE TRANDAFIRI DE GRADINA >>>

 

Generalitati
Varietati de Trandafiri
Plantarea Trandafirilor
Ingrijirea Trandafirilor
Stiati ca ... ?

Paravanele de flori, solutii de compartimentare in gradina
2016-11-14 :: Dupa o zi solicitanta, ne putem gasi detasarea intr-o oaza de relaxare si de frumuseste, un loc privat in care sa ne adunam prietenii si familia sau doar sa ne cufundam in meditatie: gradina. Daca suprafata este generoasa, cu putina imaginatie, putem insera si un spatiu de servire a mesei, un loc de joaca pentru copii, terase cu flori sau chiar o piscina.

Cum Pregatim si Protejam Trandafirii pentru Iarna?
2016-11-05 :: Toamna este sezonul in care trandafirii intra in repaus vegetativ si se peregatesc pentru hibernare pe timpul iernii. Iarna poate fi dezastruoasa pentru trandafiri daca nu nu sunt protejati corect. Va recomandam urmatorele lucrari de pregatire a trandafirilor pentru iarna.

Cum Ingrijim Trandafirii de Gradina in Octombrie si Noiembrie?
2016-10-10 ::Incepand cu mijlocul lui Octombrie se recomanda sa nu mai taiati florile ofilite. Acest lucru va favoriza formarea fructului care va semnala trandafirului faptul ca e momentul sa se pregateasca pentru dormare pe timpul iernii. Pentru a pastra un aspect ingrijit al tufisului puteti smulge petalele.

Cum Ingrijim Trandafirii de Gradină in Septembrie?
2016-09-06 :: Cel mai bun sezon pentru înflorirea trandafirilor este inceputul lunii Septembrie. Pe măsurムce zilele fierbinţi de vară sunt inlocuite de o vremea mai temperată și nopţi mai răcoroase, mugurii trandafirilor au mai mult timp să se dezvolte în flori mai mari, mai frumoase și de durată. Datorită zilelor însorite, a vremii răcoroase din Septembrie și a îngrăşămintelor aplicate trandafirilor, în August veţi avea o spectaculosa înflorire. Grădină dumneavoastră va fi plină de verdeață și culoare.

Cum Ingrijim Trandafirii de Gradină in August?
2016-08-17 :: August este ultima lună in care este recomandat să mai aplicați îngrășăminte trandafirilor. În caz contrar riscați ca la venirea iernii trandafirii dumneavoastră să înghețe deoarece crenguțele noi formate nu vor ajunge la maturitate iar seva din crengile mature s-ar putea să nu se retragă odată cu venirea frigului.

Trandafiri de Gradină cu Rădăcina la Ghiveci
2015-06-10 :: În mod normal trandafirii de grădină cu rădăcină nudă se plantează când sunt în dormare; în sezonul de toamnă (Noiembrie - ½ Decembrie) și primăvară (Martie - Aprilie), insa vestea bună este că din Mai până în Octombrie puteți planta în grădina dumneavoastră trandafiri cu rădăcina la ghiveci.

Toamna si Iarna este un anotimp mai bun decât primăvara pentru plantatul trandafirilor
2015-01-09 :: Contrar ideii cunoscute cum că primăvara este un anotimp foarte bun pentru plantarea trandafirilor, iarna se constituie într-un moment mult mai prielnic pentru aceştia.

Cum sa ai cei mai frumosi trandafiri in gradina
2015-10-19 :: Trandafirii sunt unele dintre florile cele mai uşor de plantat şi de îngrijit.
Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetatata si culori spectaculoase. AFLA MAI MULTE DESPRE NOI >>> sau VEZI TOATA COLECTIA NOASTRA DE TRANDAFIRI DE GRADINA >>>

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati si va vom raspunde cu drag la orice intrebare sau nelamurire.