Despre Trandafirii Delbard

Suntem bucuroși să prezentăm și să oferim trandafirii Delbard iubitorilor de trandafiri din România.

Ce este special la Delbard?

Experiența lor bogată.
Povestea Delbard începe în anul 1935 în Malicorne, Franța. La început era o mică afacere de familie care s-a transformat în timp într-un nume cunoscut și dorit de grădinarii din întreaga lume.

Cercetare și dezvoltare.
Fiecare miros, fiecare culoare, fiecare trandafir este produs cu grijă după mai mulți ani de cercetare și dezvoltare.

Produse profesionale.
Delbard nu produce trandafiri obișnuiți, ei creează doar produse profesionale și au grijă ca doar cei mai buni trandafiri să iasă pe ușa pepinierei lor. Trandafirii delbard sunt extrem de viguroși, rezistenți la boli și cu înflorire repetată.

Oferta completă. 
Delbard oferă o gamă completă de butasi trandafiri de grădină, începând cu colecția Parfumurilor deosebite, a Culorilor deosebite, trandafiri cățărători, trandafiri peisaj și terminând cu colecția deosebită de trandafiri celebri. Familia Delbard nu e doar foarte pricepută în crearea de trandafiri, ci e cunoscută și pentru producerea de fructe și pomi fructiferi. Delbard sunt cunoscuți la nivel internațional și pentru merele deosebite pe care le produc.

Pasiunea pentru trandafiri.
Poate cel mai special la Delbard este faptul că sunt profund pasionați de ceea ce fac. Și acest lucru face într-adevăr diferența.
.

George Delbard în lanul său de trandafiri din Malicorne

A doua și a treia generație, tata si fiu, Henri si Arnaud Delbard

Amenajare unui spatiu de poveste în curte sau grădină
este o investiție în frumusețea și bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colț de poveste în grădina sau curtea dumneavoastră am selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri butași din lume pe care i-am adus din Franța de la celebrii cultivatori Meilland Richardier și Georges Delbard. Astfel vă puteți alege soiuri unice de trandafiri, printre care Henri Delbard sau Papi Delbard  cu înflorire repetată și culori spectaculoase.

VEZI TOATĂ COLECȚIA NOASTRĂ DE TRANDAFIRI DE GRĂDINĂ >>>