Despre Trandafirii Delbard

Suntem bucurosi sa prezentam si sa oferim trandafirii Delbard iubitorilor de trandafiri din Romania.

Ce este special la Delbard?

Experienta lor bogata. 
Povestea Delbard incepe in anul 1935 in Malicorne, Franta. La inceput era o mica afacere de familie care s-a transformat in timp intr-un nume cunoscut si dorit de gradinarii din intreaga lume.

Cercetare si dezvoltare.
Fiecare miros, fiecare culoare, fiecare trandafir este produs cu grija dupa mai multi ani de cercetare si dezvoltare.

Produse profesionale.
Delbard nu produce trandafiri obisnuiti, ei creeaza doar produse profesionale si au grija ca doar cei mai buni trandafiri sa iasa pe usa pepinierei lor. Trandafirii delbard sunt extrem de vigurosi, rezistenti la boli si cu inflorire repetata.

Oferta completa. 
Delbard ofera o gama completa de butasi trandafiri de gradina, incepand cu colectia Parfumurilor deosebite, a Culorilor deosebite, trandafiri cataratori, trandafiri peisaj si terminand cu colectia deosebita de trandafiri celebri. Familia Delbard nu e doar foarte priceputa in crearea de trandafiri, ci e cunoscuta si pentru producerea de fructe si pomi fructiferi. Delbard sunt cunoscuti la nivel international si pentru merele deosebite pe care le produc.

Pasiunea pentru trandafiri. 
Poate cel mai special la Delbard este faptul ca sunt profund pasionati de ceea ce fac. Si acest lucru face intr-adevar diferenta.

George Delbard in lanul sau de trandafiri din Malicorne

A doua si a treia generatie, tata si fiu, Henri si Arnaud Delbard

Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina
este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri butasi din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori  Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri, printre care Henri Delbard sau Papi Delbard  cu inflorire repetata si culori spectaculoase.

VEZI TOATA COLECTIA NOASTRA DE TRANDAFIRI DE GRADINA >>>