ÎȚI PROPUNEM O COLECȚIE EXCEPȚIONALĂ DE TRANDAFIRI ÎN GHIVECE, PENTRU GRĂDINĂ. ȘI GARANTĂM CĂ O SĂ ÎȚI PLACĂ. ȘI ÎȚI GARANTĂM ȘI PRINDEREA LOR.

VĂ PROPUNEM O COLECȚIE EXCEPȚIONALĂ DE TRANDAFIRI ÎN GHIVECE, PENTRU GRADINĂ ȘI CU GARANȚIE PENTRU PRINDERE
Trandafirii cu rădăcină la ghiveci aduc un strop de diversitate în compoziția pe care ai gândit-o atunci când ți-ai imaginat micul tău colț de natură. Și partea bună e e că pot fi trans/plantați din ghiveci în grădină pe tot parcursul anului. Vezi ce soiuri se potrivesc cel mai bine în curtea ta plină de culoare și parfum. Am pus în linkul de mai jos câteva selecții, soiuri formidabile pe care le-am adunat de la creatori faimoși în toată lumea, precum Meilland Richardier și Georges Delbard. 

Pentru a comanda trandafiri în ghivece, te invităm să accesezi meniul de mai sus. Alege trandafirii care iți plac în mod special, pe cei care iți aduc un zâmbet pe buze sau pe cei care iți fac inima să tresalte de bucurie. La descrierea fiecărui trandafir ai posibilitatea de a selecta dacă vrei ''trandafir în ghiveci'' sau ''rădăcină goala''. De asemenea, ți-am pregătit și câteva sfaturi și instrucțiuni
 despre îngrijirea trandafirilor de ghiveci și modul în care să-i plantezi.

Odată cu trandafirii noștri în ghivece de grădină, o să primești și un culcuș excelent pentru trandafiri. O să vezi. Amestecul de pământ din ghivecele noastre este compus preponderent din gunoi de grajd și pământ negru, care asigura un aport important de nutrienți pentru trandafir. În plus, mai conține o proporție mica de turbă și nisip pentru ca amestecul să fie mai aerisit. Acest amestec reprezintă un real răsfăț pentru rădăcinile trandafirilor.

Trandafiri la ghiveci se pot planta în grădina pe tot parcursul anului, chiar dacă ar fi în plină înflorire, deoarece rădăcinile sunt prinse/înrădăcinate în pământul din ghiveci. Când transplantați un trandafir din ghiveci în grădină sau în ghivece decorative mai mari, trebuie să aveți grijă ca pământul să nu se desprindă de rădăcini. Pentru siguranță puteţi să tăiați ghiveciul din plastic astfel încât pământul să nu se desprindă de rădăcină.

se pot planta în grădina pe tot parcursul anului, chiar dacă sunt în plină înflorire, deoarece rădăcinile sunt prinse / înrădăcinate în pământul din ghiveci. Când transplantezi un trandafir din ghiveci în grădină sau în ghivece decorative mai mari, trebuie să ai grija că pământul să nu se desprindă de rădăcini. Pentru siguranță, poți să tai ghiveciul din plastic astfel încât pământul să nu se desprindă de rădăcină.

Un trandafir cu rădăcină, la ghiveci, iți permite să ai în grădină acea floare frumoasă de trandafir special pe care ți-l dorești fară să mai aștepți perioada de repaus vegetativ. În același timp, un trandafir la ghiveci poate fi un cadou ideal pentru aniversarea unui prieten, nunta unei persoane dragi sau alte evenimente speciale.
Noi, la Famous Roses, ne mândrim cu o colecție excepțională de trandafiri grădină cu rădăcină la ghiveci și dacă n-ai văzut-o deja, te invităm s-o descoperi. Acum, dacă ai achiziționat sau ai primit un trandafir la ghiveci și vrei să-l transplantezi în grădină, urmează pașii simpli de mai jos pentru a avea o grădină de trandafiri uimitoare și sănătoasă.

Plantarea trandafirilor din ghiveci în grădina sau ghivece mari, decorative.

 CUM AM MAI SPUS ȘI CU ALTĂ OCAZIE, SUNTEM NOROCOȘI CĂ LUCRĂM CU OAMENI EXTRAORDINARI.