Dragi Iubitori de Roze, bine ati venit la noi!

Stiu ca avem o mare pasiune in comun - trandafirii. Iar pentru noi, sa vorbim despre ei, despre ceea ce ne umple fiecare zi de bucurie este intotdeauna o placere.

Ba chiar, de multe ori spunem ca avem una dintre cele mai frumoase afaceri din lume si ca suntem norocosi ca avem clienti extraordinari. De la simpli gradinari la mari cunoscatori si iubitori de roze, cu totii indragostiti de frumos.

Pentru ei, pentru clientii nostri, incercam zilnic sa gasim si sa aducem cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume, direct de la marii lor creatori. Vorbim despre creatori faimosi precum Meilland Richardier, Georges Delbard, Kordes, Tantau sau David Austin, asta insemnand exemplare originale, cu garantia autenticitatii oferita de acesti mari producatori din tari precum Franta, Germania sau Anglia. Bineinteles, in gradina noastra gazduim si exemplare Romanesti create de domnul Stefan Wagner.

Dar in fiecare an descoperim si aducem noi soiuri de calitate premium, soiuri recunoscute la competitiile internationale si medaliate pentru parfumul sau frumusetea incredibila, culorile uimitoare sau inflorirea repetata. In felul acesta, reusim sa oferim pasionatilor de trandafiri din Romania si Europa o gama completa de trandafiri de calitate premium.

Si pentru ca suntem intr-o permanenta legatura cu clientii nostri, cunoastem foarte bine problemele cu care se confrunta atunci cand cumpara trandafiri. Ne-am lovit si noi de ele, mai la inceput. De exemplu, trandafirii nu se prind. Sau plantezi un catarator rosu superb si ai surpriza sa creasca un tarator alb.

Dar ne-am gandit si la asta. Si am decis ca toti clientii nostri sa beneficieze de GARANTIE pentru prindere si soi (culoare). Daca un trandafir nu se prinde sau nu e conform, acesta va fi inlocuit gratuit.

Mai trebuie sa stii ca in tot ceea ce am facut, facem si vom face, calitatea exceptionala a fost, este si va fi regula de aur. Este, daca vrei, esenta ofertei noastre. Suntem convinsi ca etica si lucrul bine facut sunt vitale pentru succesul companiei si tocmai de aceea, respectam aceste principii cu strictete.

Bun. Ti-am spus ca e o placere sa vorbim despre ceea ce facem in fiecare zi :) Dar daca, totusi, mai ai intrebari sau ai alte nelamuriri, te asteptam oricand sa ne scrii sau sa ne suni. Pana atunci, iti dorim o plimbare placuta prin gradina noastra online.

O zi plina de culoare si parfum ! :)

Viaceslav BUHNA