Dragi Iubitori de Roze, bine ați venit la noi!

Stiu că avem o mare pasiune în comun - trandafirii. Iar pentru noi, să vorbim despre ei, despre ceea ce ne umple fiecare zi de bucurie este întotdeauna o plăcere.

Ba chiar, de multe ori spunem că avem una dintre cele mai frumoase afaceri din lume și că suntem norocoși că avem clienți extraordinari. De la simpli grădinari la mari cunoscători și iubitori de roze, cu toții îndrăgostiți de frumos.

Pentru ei, pentru clienții noștri, încercam zilnic să găsim și să aducem cei mai frumoși și apreciați trandafiri din lume, direct de la marii lor creatori. Vorbim despre creatori faimoși precum Meilland Richardier, Georges Delbard, Kordes, Tantau sau David Austin, asta însemnând exemplare originale, cu garanția de AUTENTICITATE oferită de acești mari producători din țări precum Franța, Germania sau Anglia.

Dar în fiecare an descoperim și aducem noi soiuri de CALITATE premium, soiuri recunoscute la competițiile internaționale și medaliate cu aur pentru parfumul sau frumusețea incredibila, culorile uimitoare sau înflorirea repetată și abundentă. În felul acesta, reușim să oferim pasionaților de trandafiri din România și Europa o gamă completă de trandafiri de calitate premium.

Și pentru că suntem într-o permanentă legătură cu clienții noștri, cunoaștem foarte bine problemele cu care se confruntă atunci când cumpără trandafiri. Ne-am lovit și noi de ele, mai la început. De exemplu, trandafirii nu se prind. Sau plantezi un cățărător roșu superb și ai surpriza să crească un cățărător alb.

Dar ne-am gândit și la asta. Și am decis că toți clienții noștri să beneficieze de GARANȚIE pentru prindere și soi (culoare). Dacă un trandafir nu se prinde sau nu e conform, acesta va fi înlocuit gratuit.

Mai trebuie să știi că în tot ceea ce am făcut, facem și vom face, calitatea excepțională a fost, este și va fi regulă de aur. Este, dacă vrei, esență ofertei noastre. Suntem convinși că etica și lucrul bine făcut sunt vitale pentru succesul companiei și tocmai de aceea, respectăm aceste principii cu strictețe.

Bun. Ți-am spus că e o placere să vorbim despre ceea ce facem în fiecare zi :) Dar dacă, totuși, mai ai întrebări sau ai alte nelămuriri, te așteptăm oricând să ne scrii sau să ne suni. Până atunci, îți dorim o plimbare plăcută prin grădina noastră online.

O zi plină de culoare și parfum ! :)

Viaceslav BUHNA