Bine ati venit la Noi :) ! In lumea magica a trandafirilor, o lume plina de culoare si parfum! - FamousRoses.eu

€ 5,99 Livrare oriunde in Romania

Bine ati venit la Noi :) !

Noi, cei de la Famous Roses, ne-am dedicat sa gasim si sa va aducem cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume. Suntem bucurosi sa facem asta deoarece ne place foarte mult ceea ce facem, ne iubim clientii si avem respect neconditionat pentru ei. Cred ca avem una dintre cele mai frumoase afaceri din lume si unii dintre cei mai extraordinari clienti care apreciaza foarte mult tot ce este frumos.

Cunoastem foarte bine problemele cu care va confruntati atunci cand cumparati trandafiri, ne-am lovit si noi de ele pe vremuri: trandafiri care nu se prind sau conform etichetei plantezi un urcator rosu superb si ai surpriza ca a crescut altceva.

De aceea la FamousRoses.eu beneficiati de GARANTIE pentru prindere si soi (culoare.). Aici gasiti soiuri unice si deosebite, cu inflorire repetata si culori spectaculoase care inspira. Beneficicati de garantia satisfactiei 100%, garantia calitatii si garantia autenticitatii oferita de producatorii Francezi Meilland Richardier si Georges Delbard, Kordes si Tantau din Germania.

In fiecare an noi descoperim si aducem trandafiri de gradina vigurosi de calitate premium de la producatori de incredere si apreciati de iubitorii de trandafiri din intreaga lume. Selectam soiuri renumite care sunt cunoscute si premiate pentru parfumul si frumusetea incredibila, culorile uimitoare si inflorirea repetata. Astfel reusim sa oferim pasionatilor de trandafiri din Romania si Europa o gama completa de trandafiri de calitate premium.

Fiecare dintre trandafirii nostri are povestea lui, o poveste care il defineste si il face cu atat mai special. Sunt superbi, romantici si sofisticati.

In tot ceea ce am facut, facem si vom face primeza calitatea exceptionala - aceasta este esenta ofertei noastre. Noi, cei de la Famous Roses, suntem convinsi ca etica si lucrul bine facut sunt vitale pentru succesul companiei; drept urmare, respectam aceste principii cu strictete.