INGRIJIREA TRANDAFIRILOR. SAU CE TREBUIE SA FAC PENTRU A CREA UN SPATIU DE POVESTE IN GRADINA MEA.

INGRIJIREA TRANDAFIRILOR DE GRADINA

INGRIJIREA TRANDAFIRILOR SAU CE TREBUIE SA FAC PENTRU A CREA UN SPATIU DE POVESTE IN GRADINA MEA.

Desi sunt plante mai de soi, unii chiar de vita nobila, trandafirii nu sunt foarte pretentiosi. Necesita, insa, o minima ingrijire pentru a te bucura la maximum de potentialul lor. 

 

Udarea (hidratarea) trandafirilor

Toti trandafirii de la FAMOUS ROSES au marea calitate de a fi soiuri cu inflorire repetata si, pentru asta, este important sa te asiguri ca au suficienta apa si nutrienti.
Daca timp de o saptamana nu ploua, atunci se administreaza minimum 10L de apa la fiecare trandafir, o data pe saptamana. Aceasta cantitate este necesara, deoarece apa trebuie sa ajunga la jumatate de metru in pamant, acolo unde sunt radacinile trandafirului. Daca vei uda in fiecare zi cate 2-3 litri, apa nu va ajnge la radacini. Cand uzi trandafirii, asigura-te ca apa nu cade pe frunze, deci, cu atentie, pune apa doar la radacina trandafirului.

Aplicarea de ingrasaminte

Recomandam ca ingrasamintele sa se administreze dupa fiecare inflorire. Aplici ingrasaminte cu o combinatie echilibrata de azot-fosfor-potasiu NPK 20-20-20 + plus microelemente. Află mai multe: Ingrasaminte pentru trandafirii de gradina : Fertilizarea Trandafirilor


Indepartarea lastarilor salbatici si a florilor uscate

O etapa extrem de importanta pentru vitalitatea trandafirului este legata de indepartarea lastarilor salbatici, adica ramurile noi care cresc de sub altoi. Acesti lastari salbatici trebuie indepartati. In caz contrar, vor sufoca planta.
Indeparteaza si toate buruienile de langa trandafiri pentru ca trandafirii au nevoie de aer. Important si necesar este sa indepartezi si florile uscate pentru a ajuta planta sa isi pastreze energia pentru urmatorul val de inflorire. Atentie, formarea unui fruct de trandafir, inseamna ca 3-4 flori nu vor mai apare.

Taierea trandafirilor

Trandafirii au nevoie sa fie taiati/curatati atat primavara cat si dupa fiecare val de inflorire pentru a ajuta planta sa aiba o crestere si o inflorire mai armonioasa.

Daca ai alte intrebari sau orice alta nelamurire, nu ezita sa ne contactezi. Ne face placere sa vorbim despre trandafiri cu alti pasionati de trandafiri. Vezi și: Cum taiem si dirijam trandafirii urcatori pentru a fi plini de flori

 

 

La FAMOUS ROSES gasesti intotdeaua butasi de trandafiri care sa-ti transforme gradina intr-o galerie de arta. Sunt trandafiri de colectie, adevarate capodopere. Si pentru ca ii pretuim la fel de mult ca tine, de fiecare data cand comanzi de la FAMOUS ROSES, ei vor ajunge la tine cu o serie intreaga de beneficii.

✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru Prindere
✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru Soi (culoare)
✅ Beneficiezi de GARANȚIA Calitatii Exceptionale
✅ Beneficiezi de GARANȚIA Produselor Originale
✅ Primești TUFE VIGUROASE de minim 2 ani
✅ PrimeștiTRANDAFIRI care infloresc repetat
✅ Primești TRANDAFIRI sanatosi care se dezvolta foarte bine
✅ Primești doar TRANDAFIRI fabulosi, medaliati international
✅ Beneficiezi de EXPERIENȚA unei echipe
✅ Beneficiezi de SFATURI corecte
✅ Beneficiezi de GARANȚIA satisfactiei suta-la-suta

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare sau ori de cate ori va putem fi de ajutor.

 

Vezi mai jos Recenziile pentru FAMOUS ROSES din gradinile clientilor!