Ingrijirea trandafirilor de gradina pentru un spatiu de poveste

INGRIJIREA TRANDAFIRILOR DE GRADINA
 

Trandafirii nu sunt foarte pretentiosi, insa necesita o minima ingrijire pentru a va aduce satisfactie maxima. Trebuie doar:
-Sa ii udati si sa le puneti ingrasamant cand e necesar.
-Sa ii prasiti si sa indepartati buruienile din jurul lor.
-Sa indepartati lastarii salbatici si florile uscate.
-Sa ii tratati impotriva bolilor si daunatorilor.

Udarea trandafirilor si tratarea cu ingrasamant
Deoarece majotitatea trandafirilor pe care ii gasiti pe website-ul nostru sunt cu inflorirea repetata, trebuie sa va asigurati ca au suficienta apa si nutrienti.
Cand udati trandafirii, asigurati-va ca apa nu cade pe frunze ci doar la radacina trandafirului.

Ingrasamantul ar fi bine sa fie adaugat dupa fiecare inflorire. Puteti folosi acelasi tip de ingrasamant pe care l-ati folosit la plantarea trandafirului.

Indepartarea lastarilor salbatici si a florilor uscate
Lastarii salbatici sunt ramuri noi care cresc dedesuptul altoiului. Acesti  lastari trebuiesc indepartate deoarece, in caz contrar, vor sfarsi prin a sufoca planta.
Este de asemenea necesar sa indepartati florile uscate pentru a ajuta planta sa ii pastreze energia pentru urmatorul val de inflorire. Formarea unui fruct de trandafir inseamna 3-4 flori noi mai putin.

Taierea trandafirilor
Trandafirii trebuiesc taiati/curatati primavara si dupa fiecare val de inflorire, pentru a ajuta planta sa aiba o crestere si o inflorire mai armonioasa.

Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetatata si culori spectaculoase. AFLA MAI MULTE DESPRE NOI >>> sau VEZI TOATA COLECTIA NOASTRA DE TRANDAFIRI DE GRADINA >>>