ÎNGRIJIREA TRANDAFIRILOR. SAU CE TREBUIE SĂ FAC PENTRU A CREA UN SPAȚIU DE POVESTE ÎN GRĂDINA MEA.

INGRIJIREA TRANDAFIRILOR DE GRADINA

ÎNGRIJIREA TRANDAFIRILOR SAU CE TREBUIE SĂ FAC PENTRU A CREA UN SPAȚIU DE POVESTE ÎN GRĂDINA MEA.

Desi sunt plante mai de soi, unii chiar de vița nobilă, trandafirii nu sunt foarte pretențiosi. Necesită, însă, o minimă îngrijire pentru a te bucura la maximum de potențialul lor. 

 

Udarea (hidratarea) trandafirilor

Toți trandafirii de la FAMOUS ROSES au marea calitate de a fi soiuri cu înflorire repetată și, pentru asta, este important să te asiguri că au suficienta apă și nutrienți.
Dacă timp de o săptămână nu plouă, atunci se administrează minimum 10L de apă la fiecare trandafir, o dată pe săptămână. Aceasta cantitate este necesară, deoarece apa trebuie să ajungă la jumătate de metru în pământ, acolo unde sunt rădăcinile trandafirului. Dacă vei uda în fiecare zi cate 2-3 litri, apa nu va ajnge la rădăcini. Când uzi trandafirii, asigură-te că apa nu cade pe frunze, deci, cu atenție, pune apa doar la rădăcină trandafirului.

Aplicarea de îngrășăminte

Recomandăm ca îngrășămintele să se administreze după fiecare înflorire. Aplici îngrășăminte cu o combinație echilibrată de azot-fosfor-potasiu NPK 20-20-20 + plus microelemente. Află mai multe: Îngrășăminte pentru trandafirii de grădină : Fertilizarea Trandafirilor


Îndepărtarea lăstarilor sălbatici și a florilor uscate

O etapă extrem de importantă pentru vitalitatea trandafirului este legată de îndepărtarea lăstarilor sălbatici, adică ramurile noi care cresc de sub altoi. Acești lăstari sălbatici trebuie îndepărtați. În caz contrar, vor sufoca planta.
Îndepărtează și toate buruienile de lângă trandafiri pentru ca trandafirii au nevoie de aer. Important și necesar este să îndepărtezi și florile uscate pentru a ajuta planta să își păstreze energia pentru următorul val de înflorire. Atenție, formarea unui fruct de trandafir, înseamnă că 3-4 flori nu vor mai aparea.

Tăierea trandafirilor

Trandafirii au nevoie să fie tăiați/curățați atât primăvara cât și după fiecare val de înflorire pentru a ajuta planta să aibă o creștere și o înflorire mai armonioasă.

Dacă ai alte întrebări sau orice altă nelămurire, nu ezita să ne contactezi. Ne face plăcere să vorbim despre trandafiri cu alti pasionați de trandafiri. Vezi și: Cum tăiem și dirijăm trandafirii urcători pentru a fi plini de flori

 

 

La FAMOUS ROSES gasești întotdeaua butași de trandafiri care să-ți transforme grădina într-o galerie de artă. Sunt trandafiri de colecție, adevărate capodopere. Și pentru că îi prețuim la fel de mult că tine, de fiecare dată când comanzi de la FAMOUS ROSES, ei vor ajunge la tine cu o serie întreagă de beneficii.

✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru Prindere
✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru Soi (culoare)
✅ Beneficiezi de GARANȚIA Calitații Exceptionale
✅ Beneficiezi de GARANȚIA Produselor Originale
✅ Primești TUFE VIGUROASE de minim 2 ani
✅ Primești TRANDAFIRI care înfloresc repetat
✅ Primești TRANDAFIRI sănătoși care se dezvoltă foarte bine
✅ Primești doar TRANDAFIRI fabuloși, medaliați internațional
✅ Beneficiezi de EXPERIENȚA unei echipe
✅ Beneficiezi de SFATURI corecte
✅ Beneficiezi de GARANȚIA satisfacției sută-la-sută

 

Nu ezitați să ne contactaăi pentru informaăii suplimentare sau ori de câte ori vă putem fi de ajutor.

 

Vezi mai jos Recenziile pentru FAMOUS ROSES din grădinile clienților!