Cum taiem si dirijam trandafirii urcatori pentru a fi plini de flori

In ultimii ani am remarcat o crestere accentuata a interesului pentru trandafirii urcatori. Din discutiile cu clientii mi-am dat seama ca foarte putini stiu cum sa dirijeze trandafirii urcatori in asa fel incat acestea sa aiba cat mai multe flori.

Dupa cum ati observat, in general, pe ramurile verticale ale trandafirilor urcatori - cataratori nu se dezvolta ramurile florifere care sunt responsabile cu producerea florilor.

La trandafirii urcatori, din ramurile pe orizontala, cresc pe verticala ramurile care produc flori. De aceea pe masura ce acesti trandafiri cataratori cresc, ramurile principale ale acestora trebuie dirijate cat mai mult posibil pe orizontala, etajate una de asupra la alta ( ca la vita de vie pe spalier).

Prin taieri si dirijare prin legare, in anul 2 si 3, forma trandafirilor urcatori ar trebui sa arate cel putin ca in poza de mai jos. 

Din fiecare ramura pe orizontala vor creste pe verticala, ca niste lumanari, ramurile florifere.  Ramurile florifere de la ramurile de jos se vor intercala cu ramurile florifere de sus si astfel veti obtine un rezultat spectaculos prin densitatea de flori.

sau asa in stanga si in dreapta

Asa arata curatate ramurile principale pe orizontala si cele secundare-florifere pe verticala 

 

O alata imagine cu un urcator langa gard cu ramurile de baza suprapuse pe orizontala

 

 Afla mai multe si despre: CUM TAIEM CORECT TRANDAFIRII DUPA FIECARE VAL DE INFLORIRE.

 

La FAMOUS ROSES gasesti intotdeaua trandafirii care sa-ti transforme gradina intr-o galerie de arta. Sunt trandafiri de colectie, adevarate capodopere. Si pentru ca ii pretuim la fel de mult ca tine, de fiecare data cand comanzi de la FAMOUS ROSES, ei vor ajunge la tine cu o serie intreaga de beneficii.

✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru prindere
✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru soi (culoare)
✅ Primești TUFE VIGUROASE de minim 2 ani
✅ Primești TRANDAFIRI care infloresc repetat
✅ Beneficiezi de GARANȚIA calitatii exceptionale
✅ Beneficiezi de GARANȚIA produselor originale
✅ Primești TRANDAFIRI sanatosi care se dezvolta foarte bine
✅ Primești doar TRANDAFIRI fabulosi, medaliati international
✅ Beneficiezi de EXPERIENȚA unei echipe
✅ Beneficiezi de SFATURI corecte
✅ Beneficiezi de GARANȚIA satisfactiei suta-la-suta

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare sau ori de cate ori va putem fi de ajutor.

Vezi mai jos Recenziile pentru FAMOUS ROSES si operele de arta din gradinile clientilor!

 

2 comentarii


  • Cojocariu Adrian

    Tot ceea ce am cumparat este la un nivel calitativ ridicat. Incepand de la ambalare pana la inflorire. Felicitari


  • Izabella

    Sunt foarte mulțumita,am primt trandafirii frumos ambalați,cu frunze și boboci, personal foarte profesionist.Astept cu mare nerăbdare sa înflorească trandafirii.Recomand cu drag.


Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&

BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA)®

Preț82,20 lei
/
TVA inclus. Livrarea se calculeaza în etapa următoare.

Schwarze Madonna, așa cum a fost imaginată de către W. Kordes & Sons în 1992, este o roză personaj, o divă, o actriță de teatru care joacă doar pentru un public restrâns. O vezi etalându-și cu eleganță catifeaua de un roșu foarte închis, așteptând, cu emoție, înfloririle repetate pe toată perioada sezonului.

Găsește-ți timp să-i descoperi trăsăturile sublime și vei realiza că Black Madonna este un exemplar rar întâlnit și că, brusc, grădina ta va căpăta un aer de mister atunci când florile sale ușor parfumate, ce au între 26 și 40 de petale, vor interpreta diverse roluri în fața celor ce vin să o admire. Dacă ești printre iubitorii de trandafiri îndrăgostiți de filmele noir sau de romanele polițiste, atunci Schwarze Madonna va fi, cu siguranță, noul tău personaj preferat într-o grădină plină de alte personaje de poveste.

Noi, la Famous Roses, i-am dedicat un loc special acestui trandafir ce atinge, la maturitate, înălțimi între 80 și 100 cm și, într-adevar, atunci cand înflorește, are ceva ce nu are niciun alt trandafir.

Recomandat pentru flori taiate in vaza si aranjamente florale. Floarea taiata are o rezistenta de aproximativ 5 zile.

Calitatea 1+ (premium). Tufele sunt de anul 2, sunt zdravene, obținute prin altoire pe cel mai puternic portaltoi din lume, la ora actuală. Acesta le oferă trandafirilor vigoare și o rezistență mare în timp.