Varietăți, soiuri de trandafiri pentru grădina sau terasa ta

 

Vă invităm să descoperiți informații prețioase despre varietățile de trandafiri oferite de Famous Roses

 TRANDAFIRI TEAHIBRID cu FLORI MARI

 

Această splendoare coloristică, apreciată în lume de toți cei care iubesc combinațiile de culori perfecte, oferite de natură, precum și de iubitorii de gradinarit, sunt butași de trandafiri foarte doriți, deoarece, oferă flori din abundență, fiind cumva programați să ne ofere desăvârșire florală prin capacitatea de a crea înfloriri repetate, care ne bucură privirile până la prima apariție a înghețului, toamna târziu... ce minuni de trandafiri! Florile acestor trandafiri sunt medii, preferând să fie solitare cu tot cu mândria și prestanța regală pe care o poartă atingând perfecțiunea formei. S-au dovedit a fi trandafiri cu viață lungă, doar în condițiile în care este îngrijit corespunzător și iubit. Înălțimea acestor minunății de trandafiri variază între 70-130cm și este ideal în buchetele florale, datorită perfecțiunii formei dar poate fi poziționat, cu succes și în ghiveci, pe terasă sau în grădină, pentru a ne bucura zi de zi de prezența splendorii lor.

Comandă butași de trandafiri teahibrid, cu flori mari, aici

 

TRANDAFIRI FLORIBUNDAcu FLORI GRUPATE

 

Veselia și bucuria acestor trandafiri floribunda, cu flori grupate, poate fi recunoscută de la mare distanță, datorită inflorescenței, florilor bogate, creând parcă, hora magică a trandafirilor sau o petrecere cu îmbrățișări la flori, așa cum se poartă în spiritualitatea de tip new age. Participăm și noi la dansul lor, cu privirile și sentimentele de apreciere pe care le simțim atunci când le vedem bucuria și autenticitatea lor. Fiecare tulpină a acestor minunați trandafiri, poartă, cu atenție și armonie perfectă, mai multe flori, de dimensiuni medii sau mai mici. Datorită faptului că acești trandafiri au o bogăție florală abundentă și repatată, noi recomandăm să alegeți cu mare atenție poziționarea lui, pentru a vă bucura inimile cu un spațiu unic și extrem de intens pe o singură tonalitate de culoare. Înălțimea majestății sale variază între 50-110cm și este ideal de plantat în grădină, în ghivece amplasate pe terase și poate fi, cu succes folosit în buchețele mici, care să ne încânte încăperile.

Comandă butași de trandafiri floribunda cu flori grupate, aici

 

TRANDAFIRII URCĂTORI / CĂȚĂRĂTORI

  

Reușita și splendoarea ascensiunii trandafirilor cățărători sau urcători, (butași de trandafiri urcători) se datorează vigurozității și puterii acestora, precum și nevoii lor imperioase de a cucerii spațiile prin extindere vastă. Pe noi, cu siguranță că ne captivează cu larghețea lor și spectacolul înflorii bogate, abundente și repetate. Pe bună dreptate să ne atragă atenția și să captiveze la vederea acestei frumuseți. Fie că alegeți plantarea acestor butași de trandafiri cățărători – urcători, pe un perete, pe un gard, fie alegeti o pergola trandafiri, efectul va fi extraordinar și deosebit. Primește spectacolul floral al trandafirilor în curtea sau grădina ta, o să te simți încântat de prezența lor, atunci când le vei admira dansul înflorii lor. Aproape toate jurămintele de iubire au fost făcute lângă trandafiri cățărători. Pecetluiți și înnoiți an de an jurămintele iubirii voastre, chiar în grădina voastră. Înălțimea acestora este de minim 2m și crește până unde dorești tu să crească. J

Comandă butași de trandafiri urcători  aici

 

TRANDAFIRII DE PARC

 

Trandafirii de parc, se recunosc după tulpina care poate fi erectă, atârnată sau acoperind solul. Avantajul acestor butasi trandafiri este că necesită doar o minimă îngrijire, ceea ce înseamnă că te poți bucura de înflorirea abundentă, de care aceștia dau dovadă, fără se te ocupi prea mult de ei. Ei vor continua, an de an să îți încânte verile cu florile lor minunate. Plantează-i unde dorești, aproape oriunde, ei sunt rezistenți și viguroși.

Comandă butași de trandafiri de parc aici: Stoc epuizat momentan!

 

 TRANDAFIRI POMIȘORI cu FLORI MARI

 

Acești minunați trandafiri pomișori sunt o alegere deosebită pe verandă, pe balcon, pe terasă sau în grădină. Cu apariția lor jucăușă și grațioasă, te invită să-i dorești și să-i iubești de la prima vedere, și parcă te inspiră la acceptarea vieții prin joacă pentru că sunt de-a dreptul extraordinari prin forma spectaculoasă și capacitatea lor de înflorire repetată și bogată. Parcă sunt spiritele vesele ale grădinii tale, cu o atitudine fermă de eleganță și drăgălășenie, amintindu-ți prin prezența lor că viața înseamnă și bucurie, veselie. J

 Este important, să știți și să țineți cont că există 2 tipuri de trandafiri pomișori:

  • Trandafiri pomișori cu flori mari, care ating înălțimea de 1,60-1,70 în timpul înfloririi
  • Trandafiri pomișori cu flori grupate, care au înălțimea de 1,20-1,50 când înfloresc.

Comandă butași de trandafiri pomișori aici

 

  TRANDAFIRII PLÂNGĂTORI

 

 Această prezență, ușor nostalgică, parcă, la prima vedere, invită omenirea la smerenie și ne încântă cu profunzimea inocenței și capacității de a se lăsa în forța gravitației, și asta doar pentru a bucura privirile oamenilor... este ca și cum ai privi o ”balerină trandafirată” J parcă face un arc sublim și înduioșător în același timp. Sau e ca și cum, acest trandafir plângător este în poziția reverenței în fața noastră. Câtă forță extraordinară să ai să reușești să trăiești cu inocență și smerenie! Ce suflet nobil și regal dăinuiește în această minunată plantă? Apreciem foarte mult sensibilitatea și noblețea acestor trandafiri plângători, pentru grația naturală și armonioasă de care dau dovadă prin prezența lor, în mod special în perioadele de înflorire, când ne oferă flori din abundență și în mod repetat.  

Comandă butași de trandafiri plângători aici: Stoc epuizat momentan!

 

Colțul tău de relaxare! 

 

Poți crea acum, un spațiu feeric, adaptat după o poveste care-ți place, alegând să investești pentru înfrumusețarea locului, în curte, grădină sau terasa de pe lângă casa în care trăiești pentru asigurararea bucuriei în fiecare zi. Pentru bucuria voastră, am creat o colecție de trandafiri de gradina atent selecționați, care sunt doriți și apreciați în toată lumea asta mare în care trăim. Trandafirii Famous Roses sunt aduși din Franța, de la cultivatori celebri, de talie mondială ca Meilland Richardier și Georges Delbard. Alegând din gama noastră de soiuri unice de trandafiri cu înflorire abundentă și culori magnifice, astfel vă hrăniți sufletul și inima cu arta frumosului.

 


VEZI TOATĂ COLECȚIA NOASTRĂ DE TRANDAFIRI DE GRĂDINĂ >>>