Ce lucrari obligatorii va recomandam sa faceti toamna in gradina.

Picnic
Intai si intai, in luna noiembrie profitati de orice zi frumoasa cu soare si organizati un picnic. Cu astfel de momente relaxante ne vom mai intalni abia la primavara.

Curatenie generala
Dupa caderea frunzelor curatati gradina de frunze si plante uscate.
Nu faceti compost din ele. Mai bine le dati foc sau le trimiteti la gunoi deoarece acestea pot avea boli si daunatori.

Atentie insa, daca totusi faceti compost, resturile vegetale trebuie sa provina de la plante sanatoase, fara boli.

Activitatea de plantare si transplantare
Toamna se dovedeste intotdeauna un moment propice pentru activitatea de plantare si transplantare a trandafirilor, a arborilor și arbustilor cu radacina libera.

Datorita ploilor frecvente solul are suficienta umiditate pentru ca trandafirii si alti arbusti sa dezvolte radacini noi. Avantajul plantarilor de toamna este ca si pe timpul iernii radacinile cresc si se dezvolta.

Datorita inradacinarii din timpul iernii, in primavara, trandafirii (butasii) vor avea o mai mare putere/vigoare de a porni in vegetatie si a sustine o crestere viguroasa a plantei pe parcursul anului. Astfel trandafirii vor avea si o inflorire mult mai bogata in comparatie cu plantarile de primavara.

Dezinfectie generala a gradinii
Pentru o dezinfectie generala a gradinii, toamna tarziu in Noiembrie, va recomandam sa stropiti cu o concentratie dubla de Zeama Bordeleza
toata gradina si/sau curtea (trandafiri, plante, pomi, ...). Stropind toamna cu Zeama Bordeleza gradina dumneavoastra va arata mult mai bine de cat in anii in care nu ati stropit-o cu zeama bordeleza. Vezi mai multe detalii 'De ce spropim cu Zeama Bordeleza'

 

 

La Famous Roses găsești trandafirii de care ai nevoie pentru a-ţi transforma grădina intr-o galerie de artă. Sunt trandafiri de colecţie. Adevarate opere de artă. De fiecare dată cand iţi ei trandafiri de la Famous Rose:

✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru Prindere
✅ Beneficiezide GARANȚIE pentru Soi (culoare)
✅ Beneficiezi de GARANȚIA Calitatii Exceptionale
✅ Beneficiezi de GARANȚIA Produselor Originale
✅ Primești TUFE VIGUROASE de minim 2 ani
✅ Primești TRANDAFIRI care infloresc repetat
✅ Primești TRANDAFIRI sanatosi care se dezvolta foarte bine
✅ Primești doar TRANDAFIRI fabulosi, medaliati international
✅ Beneficiezi de EXPERIENȚA unei echipe
✅ Beneficiezi de SFATURI corecte
✅ Beneficiezi de GARANȚIA satisfactiei suta-la-suta

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&

BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA)®

Preț82,20 lei
/
TVA inclus. Livrarea se calculeaza în etapa următoare.

Schwarze Madonna, așa cum a fost imaginată de către W. Kordes & Sons în 1992, este o roză personaj, o divă, o actriță de teatru care joacă doar pentru un public restrâns. O vezi etalându-și cu eleganță catifeaua de un roșu foarte închis, așteptând, cu emoție, înfloririle repetate pe toată perioada sezonului.

Găsește-ți timp să-i descoperi trăsăturile sublime și vei realiza că Black Madonna este un exemplar rar întâlnit și că, brusc, grădina ta va căpăta un aer de mister atunci când florile sale ușor parfumate, ce au între 26 și 40 de petale, vor interpreta diverse roluri în fața celor ce vin să o admire. Dacă ești printre iubitorii de trandafiri îndrăgostiți de filmele noir sau de romanele polițiste, atunci Schwarze Madonna va fi, cu siguranță, noul tău personaj preferat într-o grădină plină de alte personaje de poveste.

Noi, la Famous Roses, i-am dedicat un loc special acestui trandafir ce atinge, la maturitate, înălțimi între 80 și 100 cm și, într-adevar, atunci cand înflorește, are ceva ce nu are niciun alt trandafir.

Recomandat pentru flori taiate in vaza si aranjamente florale. Floarea taiata are o rezistenta de aproximativ 5 zile.

Calitatea 1+ (premium). Tufele sunt de anul 2, sunt zdravene, obținute prin altoire pe cel mai puternic portaltoi din lume, la ora actuală. Acesta le oferă trandafirilor vigoare și o rezistență mare în timp.