Îngrijirea corectă a trandafirilor vara în Iunie - Iulie - August

1. Udarea trandafirilor vara în lunile Iunie, Iulie si August
Dacă nu plouă se administreaza 10 litri de apă la fiecare trandafir o dată pe săptamână. Această cantitate este necesară pentru ca apa să ajungă la jumatate de metru în pământ, acolo unde sunt rădăcinile trandafirului.

2. Continuați tratarea trandafirilor împotriva bolilor și dăunătorilor. Vezi schema de tratament

3. Înlăturați florile trecute pentru a stimula apariția altor flori. Fructul florilor trecute consumă energia a 3 - 4 flori noi care ar putea sa apară.

4. Îndepărtați lăstarii sălbatici care cresc dedesubtul altoiului. În caz contrar aceștia vor sufocă planta. Îndepărtați buruenile de lângă trandafiri, nu le place de loc compania acestora.

5. Tunderea / Curățarea de vară a trandafirilor este importantă
Dupa primul val de înflorire se scurteză ramurile cu florile trecute la circa 20-25 cm ( 4-5 ochiuri ). Astfel veți stimula și ajuta valul următor de înflorire. Mai multe detalii aici

6. Fertilizarea trandafirilor
Aplicați îngrășăminte cu o combinație echilibrată de azot-fosfor-potasiu NPK 20-20-20 plus microelemente. Puteți aplica o dată la doua săptămâni câte puțin sau de 2-3 ori pe an: primăvara devreme când nu mai există nici un risc de îngheț, a doua oră după primul val de înflorire și a treia oară după al doilea val de înflorire. Începând cu 1 Septembrie nu se mai aplica îngrășăminte.
Vezi mai multe detalii >>>

Amenajare unui spațiu de poveste în curte sau grădină este o investiție în frumusețea și bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colț de poveste în grădină sau curtea dumneavoastră am selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri din lume pe care i-am adus din Franța de la celebrii cultivatori Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel vă puteți alege soiuri unice de trandafiri cu înflorire repetată și culori spectaculoase. 
*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informații și sfaturi utile pentru întreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .


DESCOPERA FAMOUS ROSES >

 

 

🏆 La Famous Roses beneficiați de GARANȚIE pentru prindere și culoare!
🏆 Peste 100+ de soiuri de trandafiri medaliați și celebri în întreaga lume!
🏆 Toți trandafirii Famous Roses înfloresc repetat iar parfumul unora ne dă pe spate!

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.