Ingrijirea corecta a trandafirilor vara in Iunie - Iulie - August

1. Udarea trandafirilor vara in lunile Iunie, Iulie si August
Daca nu ploua se administreaza 10 litri de apa la fiecare trandafir o data pe saptamana. Aceasta cantitate este necesara pentru ca apa sa ajunga la jumatate de metru in pamant, acolo unde sunt radacinile trandafirului.

2. Continuați tratarea trandafirilor împotriva bolilor și dăunătorilor. Vezi schema de tratament

3. Înlăturați florile trecute pentru a stimula apariția altor flori. Fructul florilor trecute consumă energia a 3 - 4 flori noi care ar putea sa apară.

4. Îndepărtați lăstarii salbatici care cresc dedesubtul altoiului. În caz contrar aceștia vor sufoca planta. Indepartati buruenile de langa trandafiri, nu le place de loc compania acestora.

5. Tunderea / Curatarea de vara a trandafirilor este importanta
Dupa primul val de inflorire se scurteza ramurile cu florile trecute la circa 20-25 cm ( 4-5 ochiuri ). Astfel veti stimula si ajuta valul urmator de inflorire. Mai multe detalii aici

6. Fertilizarea trandafirilor
Aplicati ingrasaminte cu o combinatie echilibrata de azot-fosfor-potasiu NPK 20-20-20 plus microelemente. Puteti aplica o data la doua saptamani cate putin sau de 2-3 ori pe an: primavara devreme cand nu mai exista nici un risc de inghet, a doua ora dupa primul val de inflorire si a treia oara dupa al doilea val de inflorire. Incepand cu 1 Septembrie nu se mai aplica ingrasaminte.
Vezi mai multe detalii >>>

Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetatata si culori spectaculoase. 
*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informatii și sfaturi utile pentru intreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .🏆 La Famous Roses beneficiați de GARANȚIE pentru prindere și culoare!
🏆 Peste 100+ de soiuri de trandafiri medaliați și celebri în întreaga lume!
🏆 Toți trandafirii Famous Roses înfloresc repetat iar parfumul unora ne dă pe spate!

 

Lasă un comentariu, o intrebare sau un răspuns

Publică un comentariu, o intrebare sau un răspuns