Butași de trandafiri pentru Alba Iulia. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Alba.

Credem că un Munstead Wood, un Laguna și un Tranquility ar înflori frumos în localitățile din județul Alba. Munstead Wood ar oferi mostre de parfum tuturor celor care se plimbă vara pe trotuarele din Alba Iulia, un superb Laguna s-ar cățăra să fie vazut dincolo de gardul unei case din Aiud, iar un Tranquility, semnat de marele creator David Austin, ar veni să aducă puțin din atmosfera rurală britanică în oricare grădină din Alba.

Chiar ne dorim ca frumoasele grădini din Alba să primească, în curând, pachete cu butași de trandafiri de la Famous Roses. Și ne mai dorim ca mulți grădinari din Cugir, Sebeș, Blaj, Sălciua, Zlatna, Vințu de Jos sau Câmpeni să facă cunoștință cu cățărătorii noștri superbi sau cu trandafirii pomișori de care nouă ne este foarte drag.

Ce trebuie să știi e că, noi, la Famous Roses, așa cum o spune și numele, cu asta ne ocupăm. Aducem trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri de grădină medaliați pentru frumusețea, pentru parfumul sau pentru rezistența lor, direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania și îi livrăm peste tot prin țară. Inclusiv în județul Alba. Dacă vrei să afli mai multe despre fiecare soi în parte, intră la noi pe site sau citește opiniile și recomandările clienților noștri.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Alba, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.
Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri