Stropirea trandafirilor in Februarie - Martie

tratamente stropiri trandafiri iarna primavara

Tratamentele aplicate grădinii (la trandafiri, pomi, arbuști fructiferi etc.) în faza de repaus vegetativ sunt foarte importante. Au rolul de a reduce rezerva biologică a sporilor de ciuperci microscopice și formele hibernante ale insectelor dăunătoare. Prin aplicarea acestor tratamente riscul de îmbolnăvire a plantelor și atacul dăunătorilor va fi puternic redus.

Pomicultorii si grădinarii cu experiență preferă să facă tratamentul cu substante cuprice în februarie-martie, imediat după efectuarea tăierilor.

Va recomandăm ca la sfârșit de Februarie inceput de Martie, atuci când temperatura depășește 5°C și nu urmează îngheț, până la uscarea substanței, sa aplicati un tratament cu zeamă bordeleză sau alte produse cuprice.

Află mai multe de ce stropim cu zeamă bordeleză >

La 2 - 3 zile vă recomandăm să stropiti cu Mospilan Oil, un insecticid pe bază de ulei. Mospilan Oil combate eficient paduchii testosi, in special Paduchele din San Jose, prin imobilizarea acestora, dar si prin penetrarea scutului protector. Are efect asfixiant asupra oualor de acarieni, afide si cotari.

Cand aplicați aceste tratamente imbaiați plantele cu soluțiile de stropit.

Tratamentele se aplica din abundenta (imbaiere) pe toata suprafata plantelor.

 

La FAMOUS ROSES gasesti intotdeaua trandafirii care sa-ti transforme gradina intr-o galerie de arta. Sunt trandafiri de colectie, adevarate capodopere. Si pentru ca ii pretuim la fel de mult ca tine, de fiecare data cand comanzi de la FAMOUS ROSES, ei vor ajunge la tine cu o serie intreaga de beneficii.

✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru prindere
✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru soi (culoare)
✅ Beneficiezi de GARANȚIA calitatii exceptionale
✅ Beneficiezi de GARANȚIA produselor originale
✅ Primești TUFE VIGUROASE de minim 2 ani
✅ Primești TRANDAFIRI care infloresc repetat
✅ Primești TRANDAFIRI sanatosi care se dezvolta foarte bine
✅ Primești doar TRANDAFIRI fabulosi, medaliati international
✅ Beneficiezi de EXPERIENȚA unei echipe. Suntem aici sa te ajutam cand ai nevoie! Ne poti contacta oricand prin telefon sau email.
✅ Beneficiezi de SFATURI corecte
✅ Beneficiezi de GARANȚIA satisfactiei suta-la-suta

 

VEZI URCATORII IN INIMILE NOASTRE >

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare sau ori de cate ori va putem fi de ajutor.


Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&

BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA)®

Preț82,20 lei
/
TVA inclus. Livrarea se calculeaza în etapa următoare.

Schwarze Madonna, așa cum a fost imaginată de către W. Kordes & Sons în 1992, este o roză personaj, o divă, o actriță de teatru care joacă doar pentru un public restrâns. O vezi etalându-și cu eleganță catifeaua de un roșu foarte închis, așteptând, cu emoție, înfloririle repetate pe toată perioada sezonului.

Găsește-ți timp să-i descoperi trăsăturile sublime și vei realiza că Black Madonna este un exemplar rar întâlnit și că, brusc, grădina ta va căpăta un aer de mister atunci când florile sale ușor parfumate, ce au între 26 și 40 de petale, vor interpreta diverse roluri în fața celor ce vin să o admire. Dacă ești printre iubitorii de trandafiri îndrăgostiți de filmele noir sau de romanele polițiste, atunci Schwarze Madonna va fi, cu siguranță, noul tău personaj preferat într-o grădină plină de alte personaje de poveste.

Noi, la Famous Roses, i-am dedicat un loc special acestui trandafir ce atinge, la maturitate, înălțimi între 80 și 100 cm și, într-adevar, atunci cand înflorește, are ceva ce nu are niciun alt trandafir.

Recomandat pentru flori taiate in vaza si aranjamente florale. Floarea taiata are o rezistenta de aproximativ 5 zile.

Calitatea 1+ (premium). Tufele sunt de anul 2, sunt zdravene, obținute prin altoire pe cel mai puternic portaltoi din lume, la ora actuală. Acesta le oferă trandafirilor vigoare și o rezistență mare în timp.