Trandafiri de Gradina Celebri. Ştiaţi că există trandafiri care poartă numele unor celebritaţi?

 in poza Prințesa Charlène şi prințul Albert de Monaco

 

Ştiaţi că există trandafiri care poartă numele unor celebritaţi? Meilland si Delbard, renumiţi si apreciaţi producători francezi de trandafiri de gradina, au tradiţia sa denumească sau să boteze trandafirii cu numele unor artişti sau pictori celebri?

Primul trandafir de la Meilland botezat de o celebritate este La Rose Grace de Monaco. Julio Iglesias a participat şi el la botezul trandafirului pe care Meilland i l-a dedicat si care-i poarta numele iar Liv Tyler a declarat ca ea s-a simţit cu adevărat onorată de a avea un trandafir cu numele ei.
Trandafirul de gradina Julio Iglesias
in poza Julio Iglesias

O categorie impresionantă de trandafiri o regăsim şi in creaţiile Delbard: categoria trandafirilor denumiţi după pictori impresionişti, cum ar fi Claude Monet, Paul Gauguin, Paul Cezanne si Henri Matisse. Delbard a invăţat că Impresionistii folosesc puţine note de culoare pură; culorile se amestecă iar culoarea ideală se vede doar dacă pictură este privită de la o anumita distanţă. Delbard a denumit această categorie “Impresionistii”, deoarece fiecare trandafir are ceva din operele pictorului căruia ii poartă numele.
in poza JULIE ANDRIEU

 

De unde a pornit totul? Trandafirul inspiră frumuseţe si te duce cu gândul la ceva deosebit de frumos, uneori chiar la artă şi perfecţiune. De aceea exista trandafiri care poarta numele unor celebrităţi. Bineinteles, numele se dau trandafirilor cu cu acordul persoanei care deţine marca respectivă.

 

Amenajarea unui spatiu de poveste in curte sau gradina iti aduce langa tine frumusetea si bucuria de zi cu zi.  Pentru amenajarea unui spatiu de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume.  Sunt deosebiti, medaliati international, unici in Lume si Romania. Vin din Franta si Germania de la celebrele pepiniere Kordes, Georges Delbard si Meilland Richardier. Astfel poti alege pentru gradina ta soiuri unice cu inflorire repetatata si culori spectaculoase. Veti intalni acesti trandafiri si in cunoscutele gradini din Paris, in gradinile castelelor din Franta sau in gradinile regale din Monaco.  Odata cu trandafirii nostri primesti GARANTIE pentru prindere si culoare (soi). Garantia satisfactiei 100%!

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati si va vom raspunde cu drag la intrebari sau nelamuriri.
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale disponibile doar clientilor si abonatilor nostri!

 

O zi Famous Roses!
Noi toti cei de la Famous Roses

P.S. Daca ti-a placut articolul distribuie-l pe Facebook

Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina
este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori  Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetata si culori spectaculoase.
*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informatii și sfaturi utile pentru intreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .


VEZI TOATA COLECTIA NOASTRA DE TRANDAFIRI DE GRADINA >>>

 

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&

BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA)®

Preț82,20 lei
/
TVA inclus. Livrarea se calculeaza în etapa următoare.

Schwarze Madonna, așa cum a fost imaginată de către W. Kordes & Sons în 1992, este o roză personaj, o divă, o actriță de teatru care joacă doar pentru un public restrâns. O vezi etalându-și cu eleganță catifeaua de un roșu foarte închis, așteptând, cu emoție, înfloririle repetate pe toată perioada sezonului.

Găsește-ți timp să-i descoperi trăsăturile sublime și vei realiza că Black Madonna este un exemplar rar întâlnit și că, brusc, grădina ta va căpăta un aer de mister atunci când florile sale ușor parfumate, ce au între 26 și 40 de petale, vor interpreta diverse roluri în fața celor ce vin să o admire. Dacă ești printre iubitorii de trandafiri îndrăgostiți de filmele noir sau de romanele polițiste, atunci Schwarze Madonna va fi, cu siguranță, noul tău personaj preferat într-o grădină plină de alte personaje de poveste.

Noi, la Famous Roses, i-am dedicat un loc special acestui trandafir ce atinge, la maturitate, înălțimi între 80 și 100 cm și, într-adevar, atunci cand înflorește, are ceva ce nu are niciun alt trandafir.

Recomandat pentru flori taiate in vaza si aranjamente florale. Floarea taiata are o rezistenta de aproximativ 5 zile.

Calitatea 1+ (premium). Tufele sunt de anul 2, sunt zdravene, obținute prin altoire pe cel mai puternic portaltoi din lume, la ora actuală. Acesta le oferă trandafirilor vigoare și o rezistență mare în timp.