ROSA DAMASCENA TRIGINTIPETALA ® <br> trandafir pentru dulceata si ulei esential - Butasi trandafiri de gradina - Trandafiri cu flori grupate (floribunda)
ROSA DAMASCENA TRIGINTIPETALA ® <br> trandafir pentru dulceata si ulei esential - Butasi trandafiri de gradina - Trandafiri cu flori grupate (floribunda)
ROSA DAMASCENA TRIGINTIPETALA ® <br> trandafir pentru dulceata si ulei esential - Butasi trandafiri de gradina - Trandafiri cu flori grupate (floribunda)
ROSA DAMASCENA TRIGINTIPETALA ® <br> trandafir pentru dulceata si ulei esential - Butasi trandafiri de gradina - Trandafiri cu flori grupate (floribunda)
ROSA DAMASCENA TRIGINTIPETALA ® <br> trandafir pentru dulceata si ulei esential - Butasi trandafiri de gradina - Trandafiri cu flori grupate (floribunda)
ROSA DAMASCENA TRIGINTIPETALA ® <br> trandafir pentru dulceata si ulei esential - Butasi trandafiri de gradina - Trandafiri cu flori grupate (floribunda)
ROSA DAMASCENA TRIGINTIPETALA ® <br> trandafir pentru dulceata si ulei esential - Butasi trandafiri de gradina - Trandafiri cu flori grupate (floribunda)

ROSA DAMASCENA TRIGINTIPETALA ®
trandafir pentru dulceata si ulei esential

7 Recenzii
  • În stoc
  • În așteptarea stocului
Preț70,50 lei
/
TVA inclus. Livrarea se calculeaza în etapa următoare.
  • Comandă acum și îți garantăm livrare prioritară în Martie.

Există multe soiuri de Rosa Damascena din care poți face dulceață și alte produse cu parfum de trandafir, însă dacă dorești să produci și ulei esențial de trandafiri atunci, obligatoriu, trebuie să cultivi Rosa Damascena Trigintipetala (Rosa Damascena P. Miller).

Florile acestui Trandafir de Damasc sunt foarte parfumate și se obține cu 30% mai mult ulei esențial decât din oricare alt trandafir din familia damascenelor. Pentru producerea uleiului esențial și a apei de trandafir, Rosa Damascena Trigintipetala se cultivă în Bulgaria (Kazanlak), Iran (Kashan) sau Turcia (Isparta). Uleiul volatil este folosit în industria parfumurilor, cosmetică sau în scop farmaceutic.

Datorită florilor foarte parfumate, din petalele acestui trandafir se obține o dulceață deosebit de aromata și parfumata, sirop, flori uscate pentru ceai și alte produse cu parfum de roze care contribuie la sănătatea și starea noastră de bine. Foarte popular în România, acestui trandafir i se spune simplu ‘Rosa Damascena’ sau ‘Trandafirul de Damasc’.

Oferim clienților noștri GARANȚIE pentru prindere și garantăm soiul. Pentru înființarea de plantații comerciale, te rugam să ne contactezi. Vei beneficia de reduceri pentru comenzi mai mari de 50 de butași și, în plus, iți vom oferi consultanță și sfaturi profesionale pentru înființarea plantațiilor și cultivarea rozelor pe suprafețe mari.

Liquid error (snippets/image-element line 107): invalid url input
Despre

Famous Roses

Trebuie să știi că în tot ceea ce am făcut, facem și vom face, calitatea excepţională a fost, este și va fi regula de aur. Este, dacă vrei, esenţa ofertei noastre. Suntem convinsi că etica și lucrul bine făcut sunt vitale pentru succesul companiei și tocmai de aceea, respectăm aceste principii cu strictete.