Termeni și condiții

I. Identificare comerciantului online

Serviciul www.famousroses.eu este oferit de S. C. GREEN - E CONCEPT S.R.L

Date de contact :
S. C. GREEN - E CONCEPT S.R.L
Str. Lotrioara nr. 5
Bl. V31, Sc. B, Et. 9, ap. 81
Sector - 3, BUCURESTI
COD: 032163
Tel:0751 269 077
Email: office@famousroses.eu
www.famousroses.eu este un serviciu de comerț electronic / comerț online / prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.
Produsele comercializate de S. C. GREEN - E CONCEPT S.R.L. sunt produse noi.


III. Proprietatea Intelectuală
Conținutul și designul www.famousroses.eu, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice altă modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale) aparțin Societății și/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite numanui să utilizeze sau să reproducă materialele www.famousroses.eu fară a deține o permisiune scrisa, prealabilă din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, irevocabilă și neexclusiva a hiperlink-urilor către pagina de index a www.famousroses.eu, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul www.famousroses.eu într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail office@famousroses.eu.

 1. Înregistrarea ca utilizator
  Site-ul www.famousroses.eu poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea că utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.famousroses.eu, trimiterea sms-urilor informative sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utlizare a www.famousroses.eu și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
  Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le citiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.famousroses.eu. Daca folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidentialitatii datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.
  Site-ul www.famousroses.eu nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.
  www.famousroses.eu își rezerva dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreție.
 2. Datele personale / Politica de confidențialitate

Mai multe informații despre politica de confidențialitate Famous Roses - aici.

 1. Procedura de cumparare
  Pentru a cumpără și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.famousroses.eu este necesară parcurgerea următoarelor etape:
  - identificarea și alegerea produselor
  - înregistrarea dvs. că utilizator al www.famousroses.eu
  - efectuarea plații produselor
  Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, și, dacă este cazul, prețul livrării.
  Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.famousroses.eu sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.

Pentru ca livrarea să se efectueze în cele mai bune condiții, atunci când completați datele beneficiarului asigurați-vă că acestea sunt complete și corecte. În cazul în care nu ne puteți furniza adresa completă sau numele complet, vă rugăm să ne anunțați telefonic sau prin email. Nu ne asumăm răspunderea pentru livrările întârziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legale, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, începând cu 01.10.2016 toate facturile trebuie să conțină toate datele de identificare, astfel clientul este obligat să completeze toate câmpurile obligatorii din pagina de comandă având opțiunea să bifeze dacă dorește că datele de livrare să fie preluate ca date de facturare.

 

VII. Cum cumpar


VII.1. Prețurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.famousroses.eu reprezintă preturile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 9%, valabilă în Romania). Preturile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

VII.2. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar trandafirilor.


VII.3. Modalități de plată
Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plată, prin SMS sau numerar. Dacă ați ales ca metoda de plată transferul bancar/ ordin de plată, următoarea fereastră vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comanda și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ați ales să plătiți numerar/cash, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile necesare pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului curierului.


VIII. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:
- nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;
- nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ura sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de "spam".
În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. www.famousroses.eu își rezerva dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.famousroses.eu, transmiteți (în afara cazurilor în care Societatea indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.famousroses.eu, cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna din condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.famousroses.eu
www.famousroses.eu are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. www.famousroses.eu nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părti pe site. www.famousroses.eu are dreptul de a nu publică toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

 1. Forța majoră
  www.famousroses.eu, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.famousroses.eu nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voință www.famousroses.eu. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.famousroses.eu, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.famousroses.eu, erorile de operare, precum și cazurile de forță majora stipulate de legislația în vigoare.
 2. Publicitatea
  www.famousroses.eu poate afișa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.famousroses.eu și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.
 3. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale
  www.famousroses.eu respectă dreptul la propietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugam să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail: comenzi@FamousRoses.ro sau să ne contactați la numerele de telefon afișate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


XII. Legislatia aplicabilă
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.famousroses.eu sunt guvernate de dispozițiile legilor romane, cu precădere la Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanță de Urgenta 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Termenii și condițiile www.famousroses.eu se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întăi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. GREEN-E CONCEPT S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului București.


XIII. Prezentarea ofertei

S.C. GREEN-E CONCEPT S.R.L. își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.famousroses.eu, fară o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.famousroses.eu au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală.

XIV. Fotografii

Anumite fotografii de pe site-ul www.famousroses.eu sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe între acestea și produs.

Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, plantele constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere/retur.

 
XVI. Garantia de conformitate

Răspunderea www.famousroses.eu pentru lipsa conformității produselor comercializate este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

GREEN - E CONCEPT S.R.L are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

 1. a)produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;
 2. b)produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.


Produsele comercializate pe site-ul www.famousroses.eu beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori sau plante. Famous Roses oferă însă garanție, dacă acestea sunt ingrijite conform instructiunilor. 

Toate Bunurile comercializate de catre Famous Roses beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Famous Roses acordă o atenție deosebită produselor și serviciilor oferite și garantează pentru calitatea acestora. Clienții Famous Roses vor avea tot suportul necesar în cazul dorinței de returnare a unui produs.