Butași de trandafiri pentru Sfântu Gheorghe. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Covasna.

Butași de trandafiri pentru Covasna.

Butașii noștri de trandafiri sunt gata de pornit la drum. Cu garanție pentru prindere și frumos împachetați în cutiile Famous Roses. Unii vor merge către Micfalău, alții vor merge către Dalnic și către Cernat, iar alții vor merge către Zăbala, Păpăuți, Comandău, Șugaș Băi, Valea Crișului și Baraolt. Dar trimitem butașii noștri și în Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc sau Întorsura Buzăului.

Iar de la pepiniera noastră din Sânnicolau Roman până în oricare dintre aceste localități, mai mici sau mai mari, din județul Covasna nu e o distanță chiar atât de mare. Și, în orice caz, acești butași de trandafiri sunt creați să reziste la toate intemperiile vremii, unii dintre ei chiar și la îngheț. Așa că, un drum de câteva sute de kilometri va fi pentru Rose de Rescht, pentru Pomponella, Artemis sau Black Madonna doar o plimbare frumoasă către noua lor casă.

Vorbim despre trandafiri de grădină celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru rezistența lor, pentru culoare sau pentru parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania. În rest, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Covasna, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Cardinal de Richelieu sau o Ines Sastre să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri