Butași de trandafiri pentru Caraș-Severin și Reșita. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Caraș-Severin.

Butași de trandafiri pentru Reșita și Caraș-Severin

Cei mai frumoși trandafiri din lume sunt gata să plece către unele dintre cele mai frumoase locuri de la noi din țară. Și nu vorbim doar despre Reșița sau Oravița. Vorbim despre tot județul Caraș-Severin. Despre Bocșa, Grădinari, Sasca Montană, Vermeș, Caransebeș, Armeniș sau Poiana Mărului. Aici își vor găsi casă, în curând, mulți trandafiri de la Famous Roses. Multe grădini vor găzdui un încântător Artemis, un parfumat Heidi Klum sau un superb Red Leonardo Da Vinci.

Livrăm butașii noștri de trandafiri peste tot prin județul Caraș- Severin. Și vorbim despre trandafiri de grădină celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Dacă vrei să afli mai multe despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți intra la noi pe site unde poți citi despre fiecare soi în parte și unde poți vedea și recomandări de la clienții noștri.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Caraș-Severin, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri