Butași de trandafiri pentru Giurgiu. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Giurgiu.

Butași de trandafiri pentru Giurgiu. Livrăm trandafiri de grădină în tot județul Giurgiu.

Doar cine n-a fost niciodată în Giurgiu nu poate înțelege cât de frumoase sunt grădinile de aici. Și nu ne referim doar la orașul Giurgiu ci la tot județul Giurgiu. Un exemplu poate fi chiar Comana. Sau Călugăreni. Grădini frumoase, însă, sunt și la Naipu unde peisajul este încântător, la Valea Plopilor sau la Bolintin-Vale și Ogrezeni unde în fiecare an apar noi și noi grădini. La fel de frumoase sunt și grădinile din Mihăilești și Vânătorii Mici.

Iar noi, la Famous Roses, ne bucurăm că există toate acestea. Pentru că asta înseamnă că există mulți grădinari care vor recunoaște imediat un trandafir de cea mai bună calitate. Avem creații superbe de la David Austin, câțiva romantici de la Meilland Richardier, câțiva cățărători de la Kordes și multe alte exemplare medaliate în întreaga lume care de-abia așteaptă să înflorească în grădinile din județul Giurgiu.

Poți afla mai multe despre fiecare dintre trandafirii Famous Roses plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Giurgiu, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri