Butași de trandafiri pentru Craiova. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Dolj.

Butași de trandafiri pentru Craiova. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Dolj.

Se spune că omul sfințește locul. Iar, aici, în județul Dolj, fie că vorbim de Ișalnița, de Segarcea, Galicea Mare, Craiova sau Calafat, vedem cum oamenii au avut, de-a lungul timpului, grijă ca natura să le fie tot timpul aproape. Vedem grădini frumos îngrijite lângă case vechi cu fațade impresionante dar și alei noi pe marginea cărora înfloresc pentru prima dată flori de toate culorile. Primăvara e o bucurie să te plimbi prin orașele, comunele și satele din județul Dolj.

Așa că ne-ar face o deosebită plăcere să livrăm butașii noștri către Maglavit, Băilești, Cioroiu Nou, Urzicuța, Brădești sau oricare altă localitate din județul Dolj. Pentru că știm că aici vom găsi iubitori de roze nerăbdători să primească în grădinile și în viețile lor un Cyrano De Bergerac cu flori mari, superbe, un Deep Impression nemțesc cu parfum de zmeură sau poate un Dolce Vita pentru plantat lângă borduri.

Altfel, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri de grădină celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Dolj, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la
+4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu