Butași de trandafiri pentru Bihor. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Bihor.

butasi de trandafiri oradea bihor

Livrăm butași de trandafiri în toată România și în toată Europa. Dar trebuie să recunoștem că cel mai drag ne e să livrăm butași de trandafiri chiar la noi acasă, în județul Bihor. E un sentiment asemănător cu înflorirea unui Belle Rives în plin sezon. De-abia așteptăm să primim comenzi din Salonta, Beiuș, Vadu Crișului, Marghita, Săcueni, Valea lui Mihai, Suplacu de Barcău, Oradea, Sântandrei și Sânmartin, Nucet, Vașcău și Chișcău. Pentru că asta ar însemna că în jurul nostru, la doi pași de pepiniera noastră, sunt mulți iubitori de roze care știu să aprecieze un trandafir de cea mai bună calitate.

Și pentru că suntem atât de aproape unii de alții, te invităm să ne cunoaștem și să discutăm mai multe despre butașii de trandafiri pe care dorești să îi iei acasă, chiar la pepiniera noastră din Sânnicolau Roman, la doar 25 de km de Oradea. Noi suntem aici de luni până sâmbătă, între 10:00 și 18:00, din martie până în noiembrie. Trebuie doar să ne dai un telefon înainte.

Iar dacă timpul nu îți permite să ne faci o vizită, te invităm să vizitezi grădina noastră online unde poți afla mai multe despre unicitatea trandafirilor Famous Roses, inclusiv din recomandările clienților noștri. Pe scurt, însă, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Bihor, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la
+4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu