Butași de trandafiri pentru Iași. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Iași.

Poate cel mai drag ne e să livrăm butasi de trandafiri în această frumoasă parte a României. Și o facem cu bucurie de fiecare dată când primim o comandă din Târgu Frumos sau din Tomești. Sau când trimitem faimoșii noștri trandafiri în Pașcani sau Cotnari, Hârlău, Deleni sau oriunde altundeva sunt grădinari de soi și iubitori de trandafiri de cea mai bună calitate. Și asta pentru că frumusețea acestor locuri dar și plimbările noastre prin Copou sau vizitele pe la Grădina Botanică ne inspiră să facem lucrurile și mai bine.

O dovadă clară că aceste locuri ne sunt dragi este proiectul la care am lucrat împreună cu Camera Agricolă Județeană (CAJ) prin care am sponsorizat înființarea a trei loturi demonstrative de trandafiri pentru dulceață. Un lot la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad”, Iași, alt lot la Asociația Pomiviticolă „Hilița” și un altul la Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaiei.

Altfel, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses puteți afla mai multe plimbându-vă prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știți că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Iași, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butasi de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri