Butași de trandafiri pentru Botoșani. Livrăm trandafiri de grădină în tot județul Botoșani.

Butași de trandafiri pentru Botoșani

Un Novalis semnat de Kordes într-o culoare albastru-lavandă cu flori mari, ușor parfumate s-ar potrivi oricând într-o grădină din Dorohoi. La fel cum și un Papi Delbard, un cățărător ce poartă chiar numele creatorului său, s-ar simți ca acasă în Darabani. Spunem asta pentru că știm de ce au nevoie acești trandafiri de soi pentru a oferi celebrele lor spectacole de culoare și parfum. De grijă și atenție. Și suntem convinși că vor primi asta în oricare casă sau grădină din județul Botoșani.

Livrăm cu mare drag butașii noștri de trandafiri peste tot prin Botoșani. Nu doar în orașul Botoșani ci și în Cristești, Tudora, Vorona, Răchiți sau Leorda. Mulți vor înflori, în curând, în Flămânzi sau în Hulub, iar alții vor învălui pe mulți cu parfumul lor în Brăteni sau Vatra.

Dacă vrei să afli mai multe despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses, te invităm să te plimbi prin grădina noastră online sau să citești opiniile și recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Botoșani, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la
+4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu