Simbolistica Trandafirilor Roșii

Dintre toate florile de pe pământ, doar trandafirii au reușit să dețină un caracter profund simbolic.

Din timpuri imemoriale, TRANDAFIRII au fost și sunt SIMBOLUL DRAGOSTEI.

Vă invităm să descoperiți magia simbolistică a culorilor de trandafiri.

Trandafirul, fiind văzut ca un Cupidon al secretelor păstrate în inima nobilă a mesagerului precum și ca o elegantă formă de curtoazie și inițiere în arta iubirii, ca un prim pas în amor, ne dezvăluie astăzi și magia culorii lor prin descoperirea mesajului subliminal transmis de aceste flori în culori magnifice.

Trandafirul roșu, reprezintă cu precădere dragostea romantică și pasiunea care crește în inima ființelor umane, odată ce flacăra iubirii a fost aprinsă.

Trandafirul roșu poate simboliza și dragostea la prima vedere, de aceea inspiră și astăzi manifestarea masculină să le aleagă ca o atenție extraordinară pentru prima întâlnire. Noi recomandăm și doamnelor să ofere trandafiri roșii ca simbol al aprecierii și deschiderii pasionale.

Dintotdeauna, trandafirul roșu a fost și este expresia iubirii, reprezentând dorința pasională, cu mesajul SUBLIMINAL:  ”TE DORESC, TE VREAU, TE IUBESC”. Se crede că numărul 12 are o conotație extraordinară, drept urmare, atunci când oferim 12 trandafiri roșii de fapt este mesajul unei iubiri adevărate.

Dacă dorim să ne lăsăm inspirați zi de zi de minunăția lor, atunci, cel mai important aspect, considerăm că ține de plasarea acestui soi de trandafir în grădină sau în curte, în așa fel încât să-l vezi și să-l lași să-și îndeplinească misiunea pământească, în sensul că te va invita să întreții iubirea pasională, să te bucuri de stările binemeritate ale beatitudinii și extazului create de iubirea pasională. Cu siguranță, iubirea poate atinge cote infinite și ne invită să o descoperim în fiecare zi, dar, prin admirarea frumuseții trandafirilor în viața ta, noi suntem convinși că te va inspira la comportamente pline de iubire pasională față de persoana iubită, prin gesturi de tandrețe oferite spontan, astfel, ori de câte ori vei vedea frumusețea acestor flori vei fi inspirat de noi comportamente tandre care să îți încânte și să îți îndulcească viața.

În simbolistică, Roșu reprezintă căldura, focul, pasiunea, entuziasmul dar și agresiunea. Are efectul de a stimula oamenii să ia decizii în mod rapid și crește speranțele. Culoarea roșie va capta tot timpul atentia. Spațiile, florile, și obiectele care au această culoare sunt imediat observate.  Poate fi o culoare foarte intensă care naște sentimente extreme, deci să fim atenți și să folosim justa măsură, în toate.

Acum, că magia culorii roșii a trandafirilor a fost revelată, vă invităm să alegeți nuanțele preferate de roșu pentru a vă crea spațiul sau grădina de vis! 

https://www.famousroses.eu/collections/butasi-trandafiri-gradina-unici

 Vă recomandăm, ca la plantarea trandafirilor roșii să alegeți spații aerisite și în care soarele le poate mângâia și lumina minim 4 ore pe zi. Astfel le vei crea spațiul optim pentru dezvoltare armonioasă, amplă și ei se vor simți iubiți, apreciați și îți vor oferi din grandoarea și măreția frumuseții lor încântătoare.

*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informatii și sfaturi utile pentru intreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&

BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA)®

Preț82,20 lei
/
TVA inclus. Livrarea se calculeaza în etapa următoare.

Schwarze Madonna, așa cum a fost imaginată de către W. Kordes & Sons în 1992, este o roză personaj, o divă, o actriță de teatru care joacă doar pentru un public restrâns. O vezi etalându-și cu eleganță catifeaua de un roșu foarte închis, așteptând, cu emoție, înfloririle repetate pe toată perioada sezonului.

Găsește-ți timp să-i descoperi trăsăturile sublime și vei realiza că Black Madonna este un exemplar rar întâlnit și că, brusc, grădina ta va căpăta un aer de mister atunci când florile sale ușor parfumate, ce au între 26 și 40 de petale, vor interpreta diverse roluri în fața celor ce vin să o admire. Dacă ești printre iubitorii de trandafiri îndrăgostiți de filmele noir sau de romanele polițiste, atunci Schwarze Madonna va fi, cu siguranță, noul tău personaj preferat într-o grădină plină de alte personaje de poveste.

Noi, la Famous Roses, i-am dedicat un loc special acestui trandafir ce atinge, la maturitate, înălțimi între 80 și 100 cm și, într-adevar, atunci cand înflorește, are ceva ce nu are niciun alt trandafir.

Recomandat pentru flori taiate in vaza si aranjamente florale. Floarea taiata are o rezistenta de aproximativ 5 zile.

Calitatea 1+ (premium). Tufele sunt de anul 2, sunt zdravene, obținute prin altoire pe cel mai puternic portaltoi din lume, la ora actuală. Acesta le oferă trandafirilor vigoare și o rezistență mare în timp.