Butași de trandafiri pentru Timișoara. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Timiș.

butasi trandafiri timis timisoara

Lovely Green este un trandafir cu totul și cu totul special. Trandafirul verde este provocarea maximă pentru creatorii de trandafiri din întreaga lume. Și, totuși, marele creator de roze, Meilland Richarder, a reușit să dea viață unui astfel de exemplar. Însă, fiecare trandafir are o poveste frumoasă. Unii sunt dedicați unor celebrități din lumea filmului sau a modei și atunci, evident, le poartă numele, iar alții sunt inspirați de pictori și mari artiști din lumea muzicii.

O mare parte dintre aceste bucurii de grădină sunt în acest moment la pepiniera noastră din Sânnicolau Roman, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania și sunt gata să plece mai departe către grădina ta din județul Timiș. Livrăm butași de trandafiri celebri în toată lumea atât în Timișoara cât și în Deta, Recaș și Făget. Dacă ești din Lugoj, află că livrăm butașii de trandafiri Famous Roses și în Lugoj. Și chiar și în Lugojel.

Livrăm în Satchinez, Carani, Sânandrei, Sânnicolau Mare, Tomnatic, Cărpiniș, Bobda, Giroc, Moșnița Nouă, Foeni și oriunde altundeva există un mare iubitor de roze care știe să aprecieze un trandafir de calitate. În rest, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe chiar la noi pe site sau citind opiniile și recomandările clienților noștri.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Timiș, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri