Butași de trandafiri pentru Călărași. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Călărași.

Butași de trandafiri pentru Călărași

Aici, în sudul țării, aproape de Dunăre, trandafirii de la Famous Roses, se vor bucura de cel mai mult soare. Și din câte știm noi, se vor bucura și de multă dragoste și atenție din partea celor care trebăluiesc de zor prin grădină pentru ca aceasta să arate perfect. Cu siguranță că unui Artemis sau unui Tranquility îi va merge bine într-o grădină din Călărași. Iar pe la prânz, când soarele e mai puternic, un Heidi Klum, un Belles Rives sau un Line Renaud va învălui în parfum fiecare alee și fiecare prispă pe care va fi invitat să înflorească.

Trimitem butași de trandafiri în tot județul Călărași. Și nu doar în orașul Călărași ci și în Oltenița sau Lehliu Gară. La Mânăstirea, Grădiștea, Sărulești, Fundulea, Budești, Dragoș Vodă și chiar Dragalina și Perișoru. Trimitem trandafiri de grădină oriunde există un iubitor de roze care știe să aprecieze un trandafir de cea mai bună calitate.

Vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania. În rest, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind opiniile și recomandările clienților noștri.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Călărași, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri