Butași de trandafiri pentru Buzău. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Buzău.

Butași de trandafiri pentru Buzău

Am văzut multe grădini frumoase în plimbările noastre prin Buzău. Prin tot județul Buzău. În Măgura sau Siriu, Nehoiu sau Pietroasele. Dar și Sărata-Monteoru. Am văzut case de oaspeți și pensiuni care găzduiesc trandafiri cățărători și am mai văzut cum gospodăriile oamenilor sunt îmbogățite cu bolte absolut minunate și alei pline de flori. Ceea ce înseamnă că există decorul perfect pentru ca Red Leonardo Da Vinci să ofere spectacolele sale grandioase de înflorire. Sau pentru Rose De Rescht să ofere dulceață și sirop celor care știu să aibă grijă de el.

Ne bucurăm că putem livra în oricare localitate din județul Buzău. Inclusiv în Pătârlagele, Bozioru, Colți, Cislău, Chiojdu, Furtunești, Varlaam și Gura Teghii. Sau Pâclele și Beciu. Trimitem butașii noștri oriunde există un iubitor de roze care știe să aprecieze un trandafir de cea mai bună calitate.

Vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania. În rest, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind opiniile și recomandările clienților noștri.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Buzău, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri