Butași de trandafiri pentru Brăila. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Brăila.

Butași de trandafiri pentru Brăila

Avem mulți butași de Winchester Cathedral, de Iceberg, de Blanche Cascade sau de Little Granada și Pierre de Ronsard care de-abia așteaptă să îmbrățișeze casele din Brăila. Sau care să aducă multă bucurie în grădinile din Făurei. Iar la categoria parfum, avem mulți butași de Heidi Klum, Belles Rives sau Line Rinaud care de-abia așteaptă să pornească la drum peste tot prin județul Brăila.

Livrăm butașii noștri de trandafiri și în Movila Miresii, în Șutești, Ianca, Însurăței, Bărăganul, Tufești, Viziru, Chiscani sau oriunde altundeva e un iubitor de roze care știe să aprecieze un trandafir de calitate.

Altfel, despre unicitatea și calitatea trandafirilor de grădină Famous Roses poți află mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind opiniile și recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri de grădină aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Brăila, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri