Butași de trandafiri pentru Bacău. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Bacău.

 

butasi trandafiri bacau

Am văzut multă frumusețe în grădinile din Onești, Băcău, Comănești sau Moinești. Și poate cele mai frumoase grădini sau care ne-au mers nouă cel mai mult la suflet au fost cele din Slănic-Moldova. La Oituz, de asemenea, am văzut multe flori frumoase și mulți trandafiri butasi plini de culoare și parfum. Dar am întâlnit și oameni harnici, pasionați de grădinărit și mari iubitori de natură. Cum sunt cei din Poiana Sărată, de exemplu. Sunt oameni și locuri care ne inspiră și de la care învățăm să fim mai buni și să facem lucrurile și mai bine.

De aceea, vom avea mereu grijă să livrăm, în cea mai mare siguranță, butași de Artemis, Pomponella sau Pierre de Ronsard, frumos împachetați și cu garanție pentru prindere, către oricare localitate din județul Bacău. Pentru că știm că aici vor fi primiți cu bucuria și căldura specifice acestor locuri. Livrăm butași de trandafiri peste tot prin județul Bacău și o facem de fiecare dată cu mare drag.

Altfel, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Bacău, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu sau o Ines Sastre să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri