Butași de trandafiri pentru Târgu-Jiu. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Gorj.

Butași de trandafiri pentru Târgu-Jiu. Livrăm trandafiri de grădină în tot județul Gorj.

Liniște și trandafiri. Asta am găsit de fiecare dată când ne-am plimbat prin Tismana sau prin Târgu-Jiu. Și am mai găsit ceva. Am găsit oameni de treabă, gospodari, grădinari iscusiți și iubitori de trandafiri de toate formele, culorile și parfumurile. Dar suntem convinși că iubitori de roze de cea mai bună calitate sunt peste tot prin județul Gorj. De aceea și trimitem butașii noștri de trandafiri în Țicleni, în Bibești, Turburea, Peșteana-Jiu, Dobrița, Bumbești-Jiu, Bengești-Ciocadia sau Rovinari.

Pregătim de drum, în fiecare sezon, butași Henri Matisse, Henri Delbard, Jeanne Moreau, Imperatrice Farah și alte soiuri alese împreună cu garanția pentru prindere și cu speranța că acolo unde vor ajunge, vor face spectacole de culoare și parfum.

Altfel, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Gorj, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri