Butași de trandafiri pentru Slobozia și Ialomița. Livrăm btrandafiri de grădină în tot județul Ialomița.

Butași de trandafiri pentru Slobozia și Ialomița. Livrăm btrandafiri de grădină în tot județul Ialomița.

Casele, curțile și grădinile din județul Ialomița vor primi, în curând, pachete de la Famous Roses ce conțin butași de trandafiri celebri în toată lumea. Pe multe dintre aceste pachete vom scrie Amara, Slobozia, Urziceni sau Fetești. Dar și Țăndărei, Făcăeni sau Căzănești. Ceea ce înseamnă că mulți cățărători, mulți trandafiri pomișori, mulți Snowflake, Artemis, Pomponella și Double Delight își vor găsi o casă nouă în aceste locuri minunate din județul Ialomița.

Livrăm butașii noștri de trandafiri și în Fierbinți-Târg sau Manasia. Sau Broșteni și Alexeni. Livrăm butașii Famous Roses oriunde există un iubitor de roze care știe să aprecieze un trandafir de cea mai bună calitate. În plus, pentru că vrem ca butașii să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Ialomița, vom include, în fiecare pachet, un certificat de garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit.

Altfel, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la
+4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu