Butași de trandafiri pentru Miercurea Ciuc. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Harghita.

Butași de trandafiri pentru Miercurea Ciuc. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Harghita.

Atât de multă natură cum e în Harghita sigur îi va prinde bine oricărui trandafir de la Famous Roses. Mulți cățărători se vor simți în largul lor în Sânsimion sau Vărșag și mulți trandafiri pomișori vor înflori de bucurie în Ciumani și în Lunca de Sus. Despre cât de darnică a fost natura în Băile Tușnad, în Borsec, în Bilbor și în Toplița nici nu mai vorbim. Pare că tot județul Harghita este o mare grădină în care toate plantele vor să înflorească.

Ne bucurăm că butașii noștri de trandafiri vor ajunge, în curând, în Zetea, în Ditrău, în Gheorgheni, în Praid și în Corund și în toate localitățile, mai mari sau mai mici, din județul Harghita. Și pentru că vrem ca ei să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Harghita, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit.

Altfel, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri