Butași de trandafiri pentru Galați. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Galați.

Butași pentru Galați. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Galați.

În Galați, aproape de Dunăre, i-ar plăcea oricărui trandafir să înflorească. Fie că vorbim de trandafiri de grădină franțuzești, englezești, nemțești sau chiar românești. Iar în Tecuci, Matca, Grivița, Pechea, Târgu Bujor sau Vânători, unde grădinile sunt atât de bogate în lunile mai și iunie, îți va fi mai mare dragul să admiri un Double Delight pentru culoarea și parfumul pe care îl oferă cu atâta naturalețe. Sau să te apropii de un Domaine De Chantilly pentru a simți mai bine puternicul parfum de citrice pe care îl poartă.

Solul de aici e mai bogat, poate. Sau aerul e mai pe placul trandafirilor. Cert e că le priește și că nu există trandafir care să nu înflorească sau să nu facă dulceață sau sirop dacă e îngrijit așa cum trebuie. Iar în caz că butașii de trandafiri pe care îi trimitem în Galați, în oricare localitate din județul Galați, nu se prind, ei vor fi înlocuiți. Acesta este unul dintre beneficiile pe care le oferim la Famous Roses. Este vorba despre garanția pentru prindere și soi (culoare) pe care avem grijă să o includem în fiecare cutie, alături de butașul comandat. Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit.

Altfel, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri