Butași de trandafiri pentru Deva si Hunedoara. Livrăm trandafiri de grădină în tot județul Hunedoara.

Butași de trandafiri pentru Deva si Hunedoara. Livrăm trandafiri de grădină în tot județul Hunedoara.

Aici, în Hunedoara, grădinile sunt colțuri de rai de care oamenii au grijă să înflorească tot mai bogate, în fiecare an. Iar cei care nu sunt atât de norocoși încât să aibă propria grădină, se ocupă ca măcar balcoanele sau ferestrele să înflorească de bucurie în fiecare primăvară. E de ajuns să mergi în Geoagiu-Băi și să înțelegi cât de darnică a fost natura cu aceste locuri. Sau să mergi în Retezat și să înțelegi de ce oamenii locului sunt atât de preocupați ca grădinile lor să complimenteze cu frumusețea lor peisajul din jur.

Ne bucurăm să livrăm butași de trandafiri în aceste locuri frumoase din Hunedoara. Pentru că asta înseamnă că pensiunile și casele de oaspeți din Lupeni, Petroșani, Petrila, Brad, Hațeg sau Aninoasa ne vor întâmpina, în curând, cu trandafiri de soi. Sau că balcoanele din Deva și Orăștie vor găzdui câte un Jubile Papa Meilland sau un Lady Emma Hamilton aduși direct de la creatorii lor din Franța și Anglia.

Altfel, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Hunedoara, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în balconul sau în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la
+4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu