Butași de trandafiri pentru Târgoviște. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Dâmbovița.

Butași de trandafiri de gradina pentru Dâmbovița.

Unii trandafiri preferă ghivecele și aleg să înflorească mai degrabă pe prispa casei sau la ferestre, alții preferă să se cațere din ce în ce mai sus pe bolte sau pe garduri. Dar și unii, și alții vin să contribuie la frumusețea unei case, a unei clădiri publice sau a unei întregi localități. Așa că de abia așteptăm să vedem cum tot județul Dâmbovița va fi și mai frumos cu trandafirii de la Famous Roses.

Livrăm butașii noștri de trandafiri către Târgoviște, Moreni, Răcari, Titu, Pucioasa, Fieni, Găești, Aninoasa, Runcu, Gura Foii sau oriunde altundeva există un grădinar care știe să aprecieze un trandafir de cea mai bună calitate. În plus, credem că unui parfumat Botero, unui medaliat Pierre De Ronsard sau unui romantic Geoff Hamilton i-ar merge bine în oricare dintre grădinile din Dâmbovița.

Vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Dâmbovița, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri