Butași de trandafiri pentru Constanța. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Constanța.

butasi trandafiri constanta
Briză și soare. Oferă-i asta unui Rose De Rescht și dulceața și siropul sunt garantate. Apoi, dacă ai o casă de oaspeți care să întâmpine turiștii cu un Chateau De Cheverny, un Artemis, un Papa Meilland sau un Mini Eden Rose, atunci spectacolele de culoare și parfum vor fi asigurate pe toată perioada sezonului.

Și nu trimitem butașii noștri de trandafiri doar în Constanța sau Agigea, Eforie, Mangalia, 2 Mai sau Vama Veche. Livrăm butașii Famous Roses și în Medgidia, Băneasa, Adamclisi, Ovidiu, Cogealac, Cernavodă sau Năvodari. Trimitem butași de trandafiri oriunde există un iubitor de roze care știe să aprecieze un trandafir de cea mai bună calitate.

Vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania. În rest, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Constanța, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.
Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri