Butași de trandafiri pentru Bistrița-Năsăud. Livrăm trandafiri de grădină în tot județul Bistrița-Năsăud.

butasi trandafiri bistrita nasaud

Multe grădini frumoase din Bistrița-Năsăud vor deveni, în curând, și mai frumoase. Și nu pentru că livrăm noi butași de trandafiri faimoși în toată lumea către Colibița sau Dumitra. Ci pentru că, aici, în aceste locuri frumoase, în Piatra Fântânele, Telciu, Sângeorz-Băi, Beclean, Bistrița, Teaca sau Lechința sunt mulți iubitori de roze care de-abia așteaptă să primească pe aleile lor un romantic Leonardo Da Vinci, un superb Papi Delbard sau un Nahema plin de petale parfumate. Fără grija și atenția lor, acești trandafiri minunați n-ar mai oferi celebrele lor spectacole de culoare și parfum în fiecare sezon.

Nahema și Papi Delbard, de exemplu, sunt printre cei mai vânduți cățărători în 2020. Dar spectacole grandioase de înflorire pot oferi și Pierre De Ronsard, votat și Trandafirul Anului 2018 sau Ines Sastre, o superbă creație semnată de Meilland Richardier. Pe fiecare dintre ei îi livrăm cu drag în oricare localitate din Bistrița- Năsăud. Livrăm butași de trandafiri oriunde există un grădinar care știe să aprecieze un trandafir de cea mai bună calitate.

Dar mai bine te lăsăm pe tine să descoperi ce tip de trandafir s-ar potrivi cel mai bine în grădina ta, chiar aici, la noi pe site. Îți recomandăm să citești și părerile clienților. În rest, tot ce mai putem noi să spunem despre acești trandafiri e că nu sunt doar niște simpli trandafiri ci sunt soiuri celebre în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca acești butași de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Bistrița-Năsăud , vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la
+4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu