Butași de trandafiri pentru Arad. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Arad.

butasi trandafiri arad

În multe grădini din Arad, expozițiile de petale, spectacolele de culoare și lansările de parfumuri florale vor fi, în curând, asigurate de Heidi Klum, de Scarlet Hit, de Little Granada sau de Fancy Babylon Eyes. Dar suntem convinși că și dulceața unui Rose de Rescht va fi bine primită de iubitorii de roze din Arad.

Și pentru că suntem atât de aproape de arădeni, pepiniera noastră fiind la 25 de km de Oradea spre Arad, te și invităm, cu această ocazie, să ne faci o vizită. Trebuie doar să ne dai un telefon înainte. Iar noi te vom aștepta cu cei mai frumoși și cei mai premiați trandafiri de grădină din lume. Dacă nu ai timp să treci pe la noi, te poți plimba prin grădina noastră online unde poți afla mai multe despre fiecare soi în parte. Iar dacă te hotărăști la un trandafir anume, noi vom avea grijă să-l împachetăm frumos și să ți-l trimitem acasă cu tot cu garanția pentru prindere.

Livrăm butașii noștri de trandafiri în Săvârșin, în Chișineu-Criș, Lipova, Pecica, Bârzava, Sebiș, Vidra, Pleșcuța, Curtici, Sântana, Nădlac, Macea, Șiria, Pâncota, Ineu sau oriunde altundeva există un iubitor de roze care știe să aprecieze un trandafir de calitate. Dar ca să înțelegi mai bine despre ce trandafiri este vorba, o să îți spunem, pe scurt, că vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Arad, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri