Butași de trandafiri pentru Brașov. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Brașov.

Butași de trandafiri pentru Brașov

Foarte mult ne vor bucura comenzile venite din județul Brașov. Că sunt chiar din Brașov sau din Codlea, Săcele, Racoș, Viscri, Rupea, Predeal, Râșnov, Zărnești sau oriunde există iubitori de roze, pentru noi va fi o mare bucurie să livrăm trandafiri de grădină, împreună cu garanția pentru prindere, în oricare dintre aceste locuri de poveste. Și suntem convinși că un Pierre de Ronsard se va cățăra cu drag pe fațadele caselor săsești sau că un Papi Delbard va pune în valoare fiecare cabană de munte, pensiune sau casă de oaspeți.

Super Dorothy, de exemplu, o creație a marelui creator german Kordes sau Super Excelsa, un cățărător creat în Anglia de David Austin vor înflori cu și mai mare bucurie când în jurul lor deja există o grădină de vis și un peisaj superb așa cum sunt, de obicei, grădinile din Brașov. Din tot județul Brașov.

În rest, despre unicitatea și calitatea butașilor de trandafiri Famous Roses poți afla mai multe plimbându-te prin grădina noastră online sau citind recomandările clienților noștri. Dar, pe scurt, trebuie să știi că vorbim despre trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Brașov, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri