Butași de trandafiri pentru București. Livrăm butași de trandafiri în tot Bucureștiul.

butasi trandafiri bucuresti

Dacă te plimbi primăvara prin Cotroceni sau pe la Piața Sfântul Ștefan, pe la Armenească, Cișmigiu, Primăverii sau Domenii, vei vrea să te oprești pentru câteva clipe și să simți miresmele trandafirilor proaspăt înfloriți. Unii se vor cățăra pe fațadele caselor îmbrățișându-le, iar alții se vor înălța peste garduri pentru a fi văzuți mai bine de către cei care se opresc să îi admire. În luna iunie deja, mulți dintre trandafirii din București vor fi în plină floare, care mai de care mai colorat, mai parfumat și mai spectaculos.

Ne-am bucura să știm că și butașii de Tranquility, Lady Romantica, Winchester Cathedral, Red Leonardo Da Vinci sau Mini Eden Rose, trandafiri medaliați în întreaga lume pentru frumusețea lor, vor face ca primăverile să fie atât de frumoase în București. Livrăm în Giulești, livrăm în Drumul Taberei, Colentina, Titan, Bucureștii Noi, Rahova, Berceni și în orice alt colț al Bucureștiului unde un iubitor de roze vrea să aducă mai multă bucurie în casă și în grădină cu trandafirii de soi de la Famous Roses.

Vorbim despre trandafiri celebri în toată lumea, trandafiri de grădină medaliați pentru frumusețe, pentru culoare, pentru rezistență sau parfum pe la toate competițiile de profil din lume, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare casă și grădină din București, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în casa și în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri