Butași de trandafiri pentru Pitești. Livrăm butași de trandafiri în tot județul Argeș.

arges butasi trandafiri

Pachete cu butași de trandafiri vor ajunge, în curând, pe la multe case frumoase din județul Argeș. Aici, mulți iubitori de roze vor fi încântați să facă cunoștință cu un celebru Pierre de Ronsard, cu un veritabil Leonardo da Vinci sau cu o creație originală Tantau de un parfum năucitor așa cum este Heidi Klum. Iar cei care vor comanda un Zephirine Drouhine trebuie să se aștepte încă de pe acum să fie învăluiți în mii de petale roz-aprins. Pentru că acest cățărător superb înflorește abundent la sfârșitul primăverii purtând cu el și un parfum intens absolut minunat.

Livrăm toate aceste soiuri dar și mulți alți butași de trandafiri celebri în toată lumea în Bradu, în Mioveni, Pitești, Arefu, Lăzărești sau Sălătrucu. Livrăm inclusiv în Rucăr sau Dragoslavele. Pentru că știm că urmează să ajungă într-un loc în care natura este mereu darnică, unde oamenii știu să aprecieze tot ce este autentic și unde un floribunda, un cățărător, un trandafir pomișor sau un trandafir pentru dulceață ar contribui și mai mult la frumusețea acestor locuri.

Vorbim despre trandafiri recunoscuți în toată lumea pentru calitățile lor, trandafiri aduși direct de la creatorii lor din Anglia, Franța sau Germania.

Și pentru că vrem ca butașii de trandafiri să se prindă și să aducă bucurie în fiecare grădină din județul Argeș, vom livra fiecare butaș de trandafir cu garanție pentru prindere și soi (culoare). Dacă, de exemplu, o plantă ajunge deteriorată din cauza transportului, o înlocuim gratuit. Dar mai bine lăsăm un Leonardo da Vinci, un Cardinal de Richelieu, o Ines Sastre sau o Pomponella să te convingă că e momentul ca noi butași de trandafiri să fie plantați și să înflorească în grădina ta.

Butasi trandafiri cataratori

Descoperă

Căţărătorii în inimile noastre

Trandafirii urcători (cățărători) sunt cei care duc eleganţa și frumuseţea la înalţime. Prin spectacole de culoare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Vezi toată colecţia >
Colecţia

CRÈME DE LA CRÈME

Cei mai premiaţi și apreciaţi trandafiri de către juriile internaţionale sunt, acum, în grădina noastră. Și, în curand, în grădina ta.

Poți comanda direct de pe site. Sau dacă ți-e mai simplu la telefon, ne găsești la +4 0751 269 077 sau ne poți da un e-mail la info@famousroses.eu

HENRI DELBARD ® - Butasi trandafiri de gradina - Trandafir teahibrid creat in Franta de Delbard

DESCOPERĂ

Trandafiri teahibrizi - splendori pentru grădina ta

Am selectat cele mai frumoase soiuri de teahibrid cu flori mari pentru a le da mai departe tuturor iubitorilor de cromatică vie oferită de natură.

VEZI TOATĂ COLECȚIA >

Descoperă parerile clientilor noștri