Combaterea bolilor și dăunătorilor din grădina noastră primăvara în luna Aprilie

Butași trandafiri - combaterea bolilor si dăunătorilor în luna Aprilie.

Cum să combatem bolile și dăunătorii plantelor din grădina noastră, primăvara, în luna Aprilie în mod special, este un subiect important pentru iubitorii de grădină.

Primăvara, natura se trezește la viață, și ne bucurăm de florile minunate ale copacilor și de verdele crud şi minunat care parcă se vede peste tot în natură.

Da, primăvara a venit! Dar, în același timp cu trezirea copacilor și a plantelor noastre, apar și dăunătorii acestora, gen puricii, alte gângănii sau pericolul apariției bolilor. 

Pentru o grădină care este iubită şi apreciată cu responsabilitate şi grijă, este important să acţionaţi din timp şi cum PREVENŢIA ESTE MAMA SĂNĂTĂŢII, vă invităm să citiţi recomandările noastre.

Iată ce aveţi de făcut:

  Recomandarea noastră este să achiziționați MOSPILAN, un insecticid eficient împotriva dăunătorilor și să stropiți toate plantele din grădina dumneavoastră, inclusiv trandafirii, cu această substanță.

  MOSPILAN este un insecticid sistemic care combate o gama largă de insecte din culturile de legume și flori. Combate toate stadiile insectelor ou-larvă-adult.  Este un Insecticid sistemic cu efect de lungă durată asupra dăunătorilor ca Thrips, Musculița albă, Afide, păduchi, Gândacul de Colorado. Pentru atingerea unei eficacități maxime a tratamentului, se recomandă utilizarea unor cantități corespunzătoare de soluție la unitatea de suprafață precum și o bună reglare a aparatelor de stropit. Important de știut că prezintă toxicitate scăzuta pentru om, animale și mediu. Este prietenos cu entomofauna utilă (albine etc.).

  Pentru combatera si prevenirea bolilor fungice vă recomandăm să aplicați Ortiva Top, astfel, vă asigurați plantele cu sănătate, vigurozitate și rezistență. Ca și omul, planta are nevoie de atenție și curăţenie.

  Ortiva Top este un fungicid foliar cu activitate de contact, sistemica și translaminara, acționand asupra unui spectru larg de boli, preventiv si curativ. Acesta imbină avantajele utilizarii a doua produse consacrate (Ortiva si Score), la doza intreagă, venind în plus cu o eficacitate sporită și ușurință in utilizare datorate formularii.

  Mod de actiune:
  Ambele componente active ale fungicidului Ortiva Top actioneaza în cele mai importate momente din ciclul biologic al patogenilor, germinarea și pătrunderea în frunză a sporilor.

  În cazul în care plantele sunt deja infectate, aplicarea Ortiva Top oprește răspândirea infecției în plantă, dar și înmulțirea ciupercii prin impiedicarea formarii de spori noi. Important de reținut că nu prezintă fitotoxicitate la dozele recomandate.

  Ortiva Top asigură protecție pentru aproximativ 30 de zile.

  Dupa 30 de zile puteți aplica un tratament cu CABRIO TOP.

  Mospilanul acționează și protejează planta pentru aproximativ 14 zile. Drept urmare, după 2 săptămâni aplicați un tratament cu VERTIMEC.

  VERTIMEC este un acaricid-insecticid pentru combaterea acarienilor, minatorilor și tripșilor.

  Dacă vă doriți plante sănătoase, viguroase și frumoase, atunci luna aprilie este momentul potrivit de a acționa cu responsabilitate pentru sănătatea tuturor plantelor din grădina voastră.

  Pe de altă parte, se cunoaște faptul că, uneori, luna aprilie este mai secetoasă și este important ca trandafirii să fie bine hidratați și pentru asta este recomandat să udați fiecare trandafir cu minim 10 litri de apă odată pe săptămână. Toate plantele, chiar și pomii, au nevoie să fie bine udați, pentru a asigura o hidratare corespunzătoare, drept urmare vă sugerăm să respectați și acest aspect important.

  O altă recomandare importantă și eficientă, pentru a ajuta plantele, este să le oferiți un îngrășământ foliar MAGIC P Star.

  Aplicați îngrășămintele respectând exact recomandările producătorului. Dacă aplicați prea puțin atunci nu prea ajută și dacă aplicați prea mult atunci strică, riscând să le creați fito intoxicație. Mare ATENȚIE la acest aspect! 

  Respectând recomandările specialiștilor în domeniu, vă asigurați plantele din grădină dumneavoastră cu sănătate, putere și rodnicie.

  Rețineți că PLANTE SĂNĂTOASE înseamnă PLANTE FRUMOASE!

  Dacă în urma acestor tratamente totuși observați că a apărut insecte sau boală fungica, vă rugăm să ne contactați pentru a vă recomanda tratamente specializate/punctuale.

  Grădini minunate, sănătoase, frumoase și însorite vă dorim!

   

  La Famous Roses găsești trandafirii de care ai nevoie pentru a-ţi transforma grădina intr-o galerie de artă. Sunt trandafiri de colecţie. Adevărate opere de artă. De fiecare dată cand iţi iei trandafiri de la Famous Rose:

  ✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru Prindere
  ✅ Beneficiezide GARANȚIE pentru Soi (culoare)
  ✅ Beneficiezi de GARANȚIA Calitații Exceptionale
  ✅ Beneficiezi de GARANȚIA Produselor Originale
  ✅ Primești BUTASI VIGUROȘI de minim 2 ani
  ✅ Primești TRANDAFIRI sănătoși care se dezvoltă foarte bine
  ✅ Primești TRANDAFIRI care înfloresc repetat
  ✅ Primești TRANDAFIRI sănătoși care se dezvoltă foarte bine
  ✅ Primești doar TRANDAFIRI fabulosi, medaliați internațional
  ✅ Beneficiezi de EXPERIENȚA unei echipe
  ✅ Beneficiezi de SFATURI corecte
  ✅ Beneficiezi de GARANȚIA satisfacției sută-la-sută

   

  *Dacă doriți să vă ținem la curent cu informatii și sfaturi utile pentru intreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.

   

  Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.