PIERRE DE RONSARD ( EDEN ROSE ) : Trandafirul Anului 2018 Cel mai bun dintre cei mai buni !

VA PREZENTAM

Trandafirul Anului 2018
Cel mai bun dintre cei mai buni !
PIERRE DE RONSARD ( EDEN ROSE )

Pierre de Ronsard (Eden Rose) este castigatorul titlului: "Trandafirul Anului 2018 - Cel mai bun dintre cei mai buni!"

Un trandafir exceptional demn de aceasta prestigioasa onoare! Este Spectaculos, Naucitor, Magnific si Unic !

Suntem bucurosi ca Pierre de Ronsard a castigat anul acesta deoarece stim ca va aduce ani la rand frumusete si eleganta caselor si gradinilor noastre!
Trandafiri Urcatori Cataratori PIERRE DE RONSARD ( EDEN ROSE )

 Spectacolul naucitor, magnific si unic din primul val de inflorire va va cuceri total si acesta se va repeta in fiecare an. Infloreste pentru prima data in mai-iunie printr-o explozie de flori care va crea un spectacol feeric in gradina dumneavoastra. Culoarea florilor va va seduce si nu va veti putea impotrivi albului cremos insufletit de un roz carmin.

IL VREAU >

 

PIERRE DE RONSARD ( EDEN ROSE ) : TRANDAFIR URCATOR (CATARATOR)

In 2006 trandafirul urcator Pierre de Ronsard a primit distinctia « Rose Favorite du Monde Entier » din partea Federatiei Mondiale a Societatilor de Roze. Este ce mai importanta distinctie pe care o poate primi un trandafir.

IL VREAU ACUM >Trandafirul urcator catarator Pierre de Ronsard a primit distinctia « Rose Favorite du Monde Entier » din partea Federatiei Mondiale a Societatilor de Roze. Este cea mai importanta distinctie din lume pe care o poate primi un trandafir.

DA, IL VREAU ACUM >

*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informatii și sfaturi utile pentru intreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&
BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA) ®&

BLACK MADONNA (SCHWARZE MADONNA)®

Preț82,20 lei
/
TVA inclus. Livrarea se calculeaza în etapa următoare.

Schwarze Madonna, așa cum a fost imaginată de către W. Kordes & Sons în 1992, este o roză personaj, o divă, o actriță de teatru care joacă doar pentru un public restrâns. O vezi etalându-și cu eleganță catifeaua de un roșu foarte închis, așteptând, cu emoție, înfloririle repetate pe toată perioada sezonului.

Găsește-ți timp să-i descoperi trăsăturile sublime și vei realiza că Black Madonna este un exemplar rar întâlnit și că, brusc, grădina ta va căpăta un aer de mister atunci când florile sale ușor parfumate, ce au între 26 și 40 de petale, vor interpreta diverse roluri în fața celor ce vin să o admire. Dacă ești printre iubitorii de trandafiri îndrăgostiți de filmele noir sau de romanele polițiste, atunci Schwarze Madonna va fi, cu siguranță, noul tău personaj preferat într-o grădină plină de alte personaje de poveste.

Noi, la Famous Roses, i-am dedicat un loc special acestui trandafir ce atinge, la maturitate, înălțimi între 80 și 100 cm și, într-adevar, atunci cand înflorește, are ceva ce nu are niciun alt trandafir.

Recomandat pentru flori taiate in vaza si aranjamente florale. Floarea taiata are o rezistenta de aproximativ 5 zile.

Calitatea 1+ (premium). Tufele sunt de anul 2, sunt zdravene, obținute prin altoire pe cel mai puternic portaltoi din lume, la ora actuală. Acesta le oferă trandafirilor vigoare și o rezistență mare în timp.