Trandafiri de Grădină Celebri. Ştiaţi că există trandafiri care poartă numele unor celebrităţi?

 În poză Prințesa Charlène şi prințul Albert de Monaco

 

Ştiaţi că există trandafiri care poartă numele unor celebritaţi? Meilland si Delbard, renumiţi si apreciaţi producători francezi de trandafiri de grădina, au tradiţia să denumească sau să boteze trandafirii cu numele unor artişti sau pictori celebri?

Primul trandafir de la Meilland botezat de o celebritate este La Rose Grace de Monaco. Julio Iglesias a participat şi el la botezul trandafirului pe care Meilland i l-a dedicat si care-i poarta numele iar Liv Tyler a declarat ca ea s-a simţit cu adevărat onorată de a avea un trandafir cu numele ei.
Trandafirul de gradina Julio Iglesias
În poză Julio Iglesias

O categorie impresionantă de trandafiri o regăsim şi în creaţiile Delbard: categoria trandafirilor denumiţi după pictori impresionişti, cum ar fi Claude Monet, Paul Gauguin, Paul Cezanne si Henri Matisse. Delbard a învăţat că Impresioniștii folosesc puţine note de culoare pură; culorile se amestecă iar culoarea ideală se vede doar dacă pictură este privită de la o anumita distanţă. Delbard a denumit această categorie “Impresioniștii”, deoarece fiecare trandafir are ceva din operele pictorului căruia îi poartă numele.
În poză JULIE ANDRIEU

 

De unde a pornit totul? Trandafirul inspiră frumuseţe si te duce cu gândul la ceva deosebit de frumos, uneori chiar la artă şi perfecţiune. De aceea există trandafiri care poartă numele unor celebrităţi. Bineînțeles, numele se dau trandafirilor cu cu acordul persoanei care deţine marca respectivă.

 

Amenajarea unui spațiu de poveste în curte sau grădină îți aduce lângă tine frumusețea și bucuria de zi cu zi.  Pentru amenajarea unui spațiu de poveste în grădină sau curtea dumneavoastră am selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri din lume.  Sunt deosebiți, medaliați internațional, unici în Lume și România. Vin din Franța și Germania de la celebrele pepiniere Kordes, Georges Delbard și Meilland Richardier. Astfel poți alege pentru grădina ta soiuri unice cu inflorire repetatata și culori spectaculoase. Veți întâlni acești trandafiri și în cunoscutele grădini din Paris, în grădinile castelelor din Franța sau în grădinile regale din Monaco.  Odată cu trandafirii noștri primești GARANȚIE pentru prindere și culoare (soi). Garanția satisfacției 100%!

 

AFLA MAI MULTE DESPRE NOI >>>

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați și vă vom raspunde cu drag la întrebari sau nelămuriri.
Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și vei primi oferte exclusive si oferte speciale disponibile doar clientilor si abonaților noștri!

 

O zi Famous Roses!
Noi toți cei de la Famous Roses

P.S. Daca ți-a plăcut articolul distribuie-l pe Facebook

Amenajare unui spațiu de poveste în curte sau grădină
este o investiție în frumusețea și bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colț de poveste în grădină sau curtea dumneavoastră am selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri din lume pe care i-am adus din Franța de la celebrii cultivatori Meilland Richardier și Georges Delbard. Astfel vă puteți alege soiuri unice de trandafiri cu înflorire repetată și culori spectaculoase.
*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informații și sfaturi utile pentru întreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .


Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.