Stropirea trandafirilor în Februarie - Martie

tratamente stropiri trandafiri iarna primavara

Tratamentele aplicate grădinii (la trandafiri, pomi, arbuști fructiferi etc.) în faza de repaus vegetativ sunt foarte importante. Au rolul de a reduce rezerva biologică a sporilor de ciuperci microscopice și formele hibernante ale insectelor dăunătoare. Prin aplicarea acestor tratamente riscul de îmbolnăvire a plantelor și atacul dăunătorilor va fi puternic redus.

Pomicultorii si grădinarii cu experiență preferă să facă tratamentul cu substante cuprice în februarie-martie, imediat după efectuarea tăierilor.

Vă recomandăm ca la sfârșit de Februarie început de Martie, atuci când temperatura depășește 5°C și nu urmează îngheț, până la uscarea substanței, să aplicați un tratament cu zeamă bordeleză sau alte produse cuprice.

Află mai multe de ce stropim cu zeamă bordeleză >

La 2 - 3 zile vă recomandăm să stropiti cu Mospilan Oil, un insecticid pe bază de ulei. Mospilan Oil combate eficient păduchii testosi, în special Păduchele din San Jose, prin imobilizarea acestora, dar și prin penetrarea scutului protector. Are efect asfixiant asupra oualor de acarieni, afide si cotari.

Când aplicați aceste tratamente îmbăiați plantele cu soluțiile de stropit.

Tratamentele se aplică din abundentă (imbaiere) pe toată suprafața plantelor.

 

DESCOPERA FAMOUS ROSES >

La FAMOUS ROSES găsești întotdeaua trandafirii care să-ți transforme grădina într-o galerie de artă. Sunt trandafiri de colectie, adevărate capodopere. Și pentru că îi prețuim la fel de mult ca tine, de fiecare dată când comanzi de la FAMOUS ROSES, ei vor ajunge la tine cu o serie întreagă de beneficii.

✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru prindere
✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru soi (culoare)
✅ Beneficiezi de GARANȚIA calitatii exceptionale
✅ Beneficiezi de GARANȚIA produselor originale
✅ Primești TUFE VIGUROASE de minim 2 ani
✅ Primești TRANDAFIRI care înfloresc repetat
✅ Primești TRANDAFIRI sănătoși care se dezvoltă foarte bine
✅ Primești doar TRANDAFIRI fabuloși, medaliați internațional
✅ Beneficiezi de EXPERIENȚA unei echipe. Suntem aici să te ajutăm când ai nevoie! Ne poti contacta oricând prin telefon sau email.
✅ Beneficiezi de SFATURI corecte
✅ Beneficiezi de GARANȚIA satisfacției sută-la-sută

 

VEZI URCĂTORII ÎN INIMILE NOASTRE >

 

Nu ezitați să ne contactati pentru informații suplimentare sau ori de câte ori vă putem fi de ajutor.


Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.