Oprah si Prințul Charles, ce secrete impărtășesc grădinile lor?

Deși am putea fi înclinați să credem că ideea de grădinărit și cea de celebritate nu ar merge împreună, multe vedete de talie internațională sunt mândre să aibă ca hobby amenajarea grădinilor. în timpul petrecut departe de camerele de filmat, ei își găsesc relaxarea cultivând și având grija de flori, pomi sau arbuști. Poate mănați de noul trend al unei vieți eco sau din dorință de a oferi o experiență plăcuta celor dragi, aceste staruri și-au ridicat grădinile la valoarea unor adevărate opere de artă..

Inspiră-te din grădinile vedetelor și alege să iți modelezi propriul colțișor de rai, îmbogățindu-l cu trandafiri faimoși care vor da o notă elegantă spațiului verde din jurul casei!

Oprah Winfrey adoră relaxarea în grădina sa, alaturi de prietenii apropiați, motiv pentru care și-a creat singura spațiul din jurul casei sale din Montecito, California. Pe proprietatea imensă, în care numai casa ocupă mai mult de 2.100 de metri pătrați, Oprah a reușit să valorifice la maxim fiecare petic de pământ, stabilind echilibrul perfect dintre vegetația abundentă și zonele cu atmosfera intimă. Ambianța paradisiacă este realizată prin întreținerea gazonului la cele mai înalte standarde, îngrijirea perfectă a plantelor, tăierea tufișurilor în sculpturi și pavarea aleilor cu piatră. Din grădina realizatoarei de emisiuni nu puteau lipsi trandafirii, pe care i-a dispus în trepte, înconjurați de toate soiurile de copaci potriviți climei, mai multe fântâni arteziene, dar și o căsuță de vară. Oprah și-a dorit să-și petreacă timpul într-un loc dedicat frumuseții naturii, așa că a creat o grădină în care a pus laolaltă, în deplină armonie, elemente cu o splendoare rară.

Pentru că a adus pacea în inimile și căminele atât de multor oameni, folosindu-și incredibila intuiție, trandafirul nostu care ne face să ne gândim la marea doamnă a micului ecran, este Red Intuition. Un trandafir cu adevărat deosebit, cu petale avand un colorit care combină nuanțe de roșu bogat cu dungi de roșu luminos. Butașul său are o înflorire bogată și coada lungă, ideal pentru a fi pus și în vază, după tăiere, deoarece florile rezistă până la 10 zile fară a se ofili.

Butasi trandafiri de gradina celebri

La nivel mondial, cea mai populară personalitate regală, care a investit poate și cel mai mare buget, timp și pasiune pentru amenajarea grădinilor sale, este Printul Charles de Wales. Spațiile exterioare pentru grădinile sale au devenit un punct de atracție pentru turiștii care doresc să le viziteze, datorită măiestrei cu care au fost concepute, iar pasiunea sa nu este una nouă. Încă din anul 1980 și-a mărit domeniile amenajate, iar în prezent deține 37 de acri de grădini organice, fiecare unică în felul său. O pajiște cu flori sălbatice formează una dintre grădinile sale de peste patru acri, care conține în jur de 32 de soiuri pe cale de dispariție. Din întreaga varietate de grădini tematice, cea de trandafiri este cea mai spectaculoasă. Casa regală se poate lăuda că își poate asigura necesarul din propria producție de fructe și legume și nu este de neglijat nici faptul că îngrijirea și întreținerea acestora se face în totalitate organic. Un exemplu de trandafir care se ridică la rangul unei astfel de grădini este și Palais Royal, un urcător cu flori de culoare albaă cu peste 100 de petale deschise într-o broderie fină ce te învăluie într-un parfum discret.  

 

Amenajarea unui spațiu de poveste în curte sau grădină iți aduce lângă tine frumusețea și bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui spatiu de poveste în grădina sau curtea dumneavoastră am selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri din lume. Sunt deosebiți, medaliați international, unici în Lume și Romania. Vin din Franța și Germania de la celebrele pepiniere Kordes, Georges Delbard și Meilland Richardier. Astfel poți alege pentru grădina ta soiuri unice cu
înflorire repetată și culori spectaculoase. Veți întâlni acești trandafiri și în cunoscutele grădini din Paris, în grădinile castelelor din Franța sau în grădinile regale din Monaco.  Odată cu trandafirii noștri primești GARANȚIE pentru prindere și culoare (soi). Garanția satisfacției 100%!

AFLA MAI MULTE DESPRE NOI >>>

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați și vă vom raspunde cu drag la întrebări sau nelămuriri.
Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și vei primi oferte exclusive și oferte speciale disponibile doar clienților și abonaților noștri!

 

O zi Famous Roses!
Noi toți cei de la Famous Roses

P.S. Dacă ți-a plăcut articolul distribuie-l pe Facebook

Amenajare unui spatiu de poveste în curte sau grădină

este o investiție în frumusețea și bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colț de poveste în grădină sau curtea dumneavoastră am selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri din lume pe care i-am adus din Franța de la celebrii cultivatori Meilland Richardier și Georges Delbard. Astfel vă puteți alege soiuri unice de trandafiri cu înflorire repetată și culori spectaculoase.

*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informații și sfaturi utile pentru întreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .


Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.