Trandafiri de Gradina Celebri

 in poza Prințesa Charlène şi prințul Albert de Monaco

 

Ştiaţi că există trandafiri care poartă numele unor celebritaţi? Meilland si Delbard, renumiţi si apreciaţi producători francezi de trandafiri de gradina, au tradiţia sa denumească sau să boteze trandafirii cu numele unor artişti sau pictori celebri?

Primul trandafir de la Meilland botezat de o celebritate este La Rose Grace de Monaco. Julio Iglesias a participat şi el la botezul trandafirului pe care Meilland i l-a dedicat si care-i poarta numele iar Liv Tyler a declarat ca ea s-a simţit cu adevărat onorată de a avea un trandafir cu numele ei.
Trandafirul de gradina Julio Iglesias
in poza Julio Iglesias

O categorie impresionantă de trandafiri o regăsim şi in creaţiile Delbard: categoria trandafirilor denumiţi după pictori impresionişti, cum ar fi Claude Monet, Paul Gauguin, Paul Cezanne si Henri Matisse. Delbard a invăţat că Impresionistii folosesc puţine note de culoare pură; culorile se amestecă iar culoarea ideală se vede doar dacă pictură este privită de la o anumita distanţă. Delbard a denumit această categorie “Impresionistii”, deoarece fiecare trandafir are ceva din operele pictorului căruia ii poartă numele.
in poza JULIE ANDRIEU

 

De unde a pornit totul? Trandafirul inspiră frumuseţe si te duce cu gândul la ceva deosebit de frumos, uneori chiar la artă şi perfecţiune. De aceea exista trandafiri care poarta numele unor celebrităţi. Bineinteles, numele se dau trandafirilor cu cu acordul persoanei care deţine marca respectivă.

 

Amenajarea unui spatiu de poveste in curte sau gradina iti aduce langa tine frumusetea si bucuria de zi cu zi.  Pentru amenajarea unui spatiu de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume.  Sunt deosebiti, medaliati international, unici in Lume si Romania. Vin din Franta si Germania de la celebrele pepiniere Kordes, Georges Delbard si Meilland Richardier. Astfel poti alege pentru gradina ta soiuri unice cu inflorire repetatata si culori spectaculoase. Veti intalni acesti trandafiri si in cunoscutele gradini din Paris, in gradinile castelelor din Franta sau in gradinile regale din Monaco.  Odata cu trandafirii nostri primesti GARANTIE pentru prindere si culoare (soi). Garantia satisfactiei 100%!

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati si va vom raspunde cu drag la intrebari sau nelamuriri.
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale disponibile doar clientilor si abonatilor nostri!

 

O zi Famous Roses!
Noi toti cei de la Famous Roses

P.S. Daca ti-a placut articolul distribuie-l pe Facebook

Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina
este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori  Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetata si culori spectaculoase.
*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informatii și sfaturi utile pentru intreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .


VEZI TOATA COLECTIA NOASTRA DE TRANDAFIRI DE GRADINA >>>

 

Lasă un comentariu, o intrebare sau un răspuns

Publică un comentariu, o intrebare sau un răspuns