+4 0751 269 077CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Varietati de trandafiri pentru gradina

In tabelul de mai jos gasiti informatii generale despre diferitele varietati de trandafiri pe care noi ii oferim:


Trandafiri cu Floarea Mare

Trandafirul cu floarea mare are o inflorire repetata care tine pana la inghet incepand chiar cu primul an de la plantare. De obicei are flori mari, solitare, de o forma perfecta. Daca este ingrijit corespunzator, acest tip de trandafir are o viata lunga.

Inaltimea: variaza intre 70-130 cm
Utilizare: masive, terase, ideal pentru bucheteLarge flowers garden rose


Trandafiri cu Flori Grupate

Trandafirul cu flori grupate poate fi recunoscut dupa inflorescenta bogata, ca intr-un buchet. Fiecare tulpina poarta mai multe flori de talie mijlocie sau mare care dau un efect de ansamblu incantator si plin de culoare. Din acest motiv va recomandam sa plantati o singura varietate de trandafir cu flori grupate pe o suprafata mai mare pentru a obtine un colt colorat splendid. Acest trandafir are o inflorescenta abundenta si repetata.

Inaltimea: variaza intre 50-110 cm
Utilizare: ideal in massive, terase si chiar mici buchete.


Grouped flowers garden rose


Trandafiri Urcatori

Trandafirul urcator este o planta viguroasa, care acopera suprafete mari. In general inflorirea lui incepe din al doilea an de viata. De fapt este chiar recomandata indepartarea bobocilor in primul an de viata, pentru a ajuta la dezvoltarea ramurilor principale. Cu inflorescenta sa abundenta si repetata, acest trandafir da un efect incantator.

Important: abundenta inflorescentei florilor noi este accelerate prin indepartarea florilor ofilite. Asigurati-va ca taiati nu doar floarea, ci si jumatate din tulpina care a purtat floarea ofilita.

Inaltimea: incepand cu 2m
Utilizare: ideal pe un perete sau fatada, de-a lungul unui gard, p espalier sau coloane


Climbing garden rose


Trandafiri de Parc

Trandafirul de Parc poate fi cu tulpina erecta, cu tulpina atarnata sau acoperitori de sol. Inaltimea lor variaza in functie de aceste diferite varietati iar florile pot fi de talie mare, medie sau mica. Acesti trandafiri sunt de obicei plante viguroase si rustice, cu o inflorescenta abundenta si necesita o minima ingrijire.


Landscape garden rose


Trandafiri Pomisori

Trandafirul pomisor este un trandafir cu flori mari sau grupate, altoit in varful unei tulpini de trandafir salbatic la 100-110 cm sau 70-80 cm. Aceste inaltimi reprezinta distanta dintre altoi si prima radacina.

Inaltimea unui trandafir pomisor adult cu flori mari este de 1,60-1,70 m in timpul infloririi.

Inaltimea unui trandafir pomisor adult cu flori grupate este 1,20-1,50 m.Shrub garden rose


Trandafiri Plangatori

Trandafirul plangator este o planta cu tulpinile atarnate, cu flori de talie mijlocie sau mica, altoit in varful unei tulpini de trandafir salbatic la 1,40 – 2m. Trandafirul plangator are o inflorescenta abundenta si repetata.


Weeping garden roseABONEAZA-TE ACUM LA NEWSLETTER-UL FamousRoses.eu