Product was successfully added to your shopping cart.

Pierre de Ronsard ( Eden Rose ) : Trandafir Urcator : Meilland : Franta

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Trandafirul urcator Pierre de Ronsard (Eden Rose) este o creatie Meilland Richardier ( Franta ) si este oferit in exclusivitate in Romania de FamousRoses.EU. Clientii nostri il considera de o frumusete naucitoare si de la an la an cererea este mai mare decat stocul disponibil.

Infloreste pentru prima data in mai-iunie printr-o explozie de flori care va crea un spectacol feeric in gradina dumneavoastra. Fiecare floare din acest trandafir este mare cu peste 60 de petale avand o forma globulara. Carcotasii ar putea sa spuna ca nu este parfumat si ca urmatoarele valuri de inflorire nu sunt la fel de spectaculoase. Da asa este, urmatoarele valuri sunt mai putin ambundente de cat primul val. Insa spectacolul naucitor, magnific si unic din mai-iunie se va repeta in fiecare an.

Culoarea va va seduce si nu va veti putea impotrivi albului cremos insufletit de un roz carmin. Fotografiile noastre, desi sunt realizate de un profesionist nu pot surprinde in totalitate frumusetea acestui trandafir.

Iubitorii de trandafiri din toata lumea l-au supranumit "Eden Rose" si este premiat cu fiecare ocazia. In 2006 trandafirul urcator Pierre de Ronsard a primit distinctia "la rose favorite du monde entier" din partea Federatiei Mondiale a Societatilor de Roze.

Va invitam sa-l savurati in aceste inregistrari video
https://www.youtube.com/watch?v=Ug4yRTwZdlY
https://www.youtube.com/watch?v=3V0aCq0bXaA

Din pacate stocurile sunt limitate si va invitam sa va rezervati astazi trandafirul pe care doriti sa il comandati fiindca la fel ca in alti ani se va epuiza foarte repede.

Disponibilitate: In stoc

17,90 €