Product was successfully added to your shopping cart.

Red Leonardo Da Vinci : Trandafir cu Flori Grupate : Meilland : Franta

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Dedicat lui Leonardo da Vinci, acest trandafir va aduce spectacolul in gradina dumneavoastra datorita infloririi ambundente si a florilor de un rosu-coacaza puternic. Acest trandafir va va aduce multa bucurie deoarece infloreste atat de des incat se poate spune ca are o inflorire permanenta. Exista doar mici pauze intre valurile de inflorire. Clientii nostri spun despre acest trandafir ca face mai multe flori decat frunze.

Florile acestui trandafir emana un parfum foarte delicat care te inconjoara bland si elegant. Diametrul florilor este de aproximativ 7-9 cm si au peste 90 de petale. Floarea acestui trandafir este foarte durabila si isi pastreaza forma pentru o perioada foarte lunga. Datorita densitatii mari de petale, floarea este foarte plina si are un volum deosebit. Impresia de ansamblu a acestui trandafir invita la admiratie.

Datorita multitudinii de ramuri laterale bine ramificate coroana este densa, compacta si plina. Aceasta creeaza o impresie de ansamblu luxurianta.
Este o creatie Meilland Richardier ( Franta ), una dintre cele mai apreciate companii din lume si este oferit in exclusivitate in Romania de FamousRoses.EU

Stocul de trandafiri este limitat si va invitam sa va comandati astazi acest trandafir deoarece la fel ca in alti ani este posibil sa se epuizeze foarte repede.

Disponibilitate: In stoc

10,90 €