Product was successfully added to your shopping cart.

Rosa Damascena : Trandafir de Dulceata, Ceai si Ulei Esential

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Exista multe soiuri de Rosa Damascena din care puteti face dulceata si alte produse cu parfum de trandafir, insa daca doriti sa produceti si ulei esential de trandafiri atunci obligatoriu trebuie sa cultivati Rosa Damascena Trigintipetala (Rosa Damascena P. Miller). Florile acestui Trandafir de Damasc sunt foarte parfumate si se obtine cu 30% mai mult ulei esential decat din oricare alt trandafir din familia damascenelor. Pentru producerea uleiului esential si a apei de trandafir, Rosa Damascena Trigintipetala se cultiva in Bulgaria (Kazanlak), Iran (Kashan) sau Turcia (Isparta). Uleiul volatil este folosit in industria parfumurilor, cosmetica si in scop farmaceutic. Datorita florilor foarte parfumate, din petalele acestui trandafir se obtine o dulceata deosebit de aromata si parfumata, sirop, flori uscate pentru ceai si alte produse cu parfum de rose care contribuie la sanatatea sistarea noastra de bine. Popular, in Romania, acestui trandafir i se spune doar ‘Rosa Damascena’ sau ‘Trandafirul de Damasc’. Oferim clientilor nostri GARANTIE pentru prindere si garantam soiul. Mai multe detalii gasiti in josul paginii.


Pentru infiintarea de plantatii comerciale te rugam sa ne contactezi. Acum iti oferim reducere pentru comenzi mai mari de 50 de butasi. Iti oferim sfaturi profesionale pentru infiintarea plantatiilor si cultivare roselor pe suprafete mari. Da Share pe Facebook si spuneti si prietenilor despre aceasta oferta!
EN: Damask Roses : Rosa Damascena Plants

Disponibilitate: In stoc

5,45 €