+4 0751 269 077CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Garantia FamousRoses.eu

De la noi obtineti trandafiri vigurosi, de cea mai inalta calitate, deoarece dorinta nostra este sa va bucurati de fiecare trandafir achizitionat de la FamousRoses.eu si sa aveti o gradina care sa va incante zi de zi.

Garantia Satisfactiei 100%
Garantam autenticitatea si prinderea trandafirilor. Trandafirii sunt plante vii si ocazional apare cate o problema. Dacă un trandafir nu se prinde, noi vi-l inlocuim gratuit. Credem in produsele noastre si de aceea va oferim aceasta garantie pentru ca satisfactia dvs sa fie 100%. Daca va exista vreo nemultumire, o vom rezolva intotdeauna in favoarea dumneavoastra, deoarece stim ca un client multumit ne va recomanda si altor persoane.

Garantia Autenticitatii Oferita de Producator
Fiecare butas de trandafir este livrat cu o eticheta speciala care dovedeste autenticitatea produsului. Eticheta contine un cod unic al producatorului. Acest cod asigura un control al calitatii corespunzator pentru fiecare dintre trandafirii nostri.

Garantia Calitatii
Toti trandafirii nostri sunt produse profesionale, de foarte buna calitate, cu 3 sau mai multe brate (minim doua in cazul trandafirilor urcatori). Sunt produsi la standarde mai inalte decat cele Europene. Toti trandafirii sunt vigurosi, rezistenti la ger si la solurile calcaroase.

 

Important
Garantia se ofera pana la data de 30 Iunie (ulterior primirii comenzii) pentru trandafirii achizitionati cu radacina nuda si pana la 30 Septembrie (ulterior primirii comenzii) pentru trandafirii achizitionati cu radacina la ghiveci. In situatia in care veti avea nevoie sa beneficiati de garantie, va rugam sa ne trimiteti neaparat eticheta cu codul de bare a trandafirului si o fotografie a acestuia sau sa ne returnati planta impreuna cu eticheta. Un produs poate fi inlocuit doar de un alt produs din aceeasi varietate. Va rugam sa intelegeți ca aceasta garantie nu se aplica in situatia unor conditii independente de calitatea produsuluinu. Nu putem fi responsabili pentru condiții anormale sau meteorologice extreme, neglijenta, fertilizarea incorectă sau plantare incorecta. Ex: ger mai mare de -15°C si nu protejati planta, inundatii, mocirla, seceta sau alte conditii meteorologice nefavorabile.ABONEAZA-TE ACUM LA NEWSLETTER-UL FamousRoses.eu